Connect with us

EVENIMENT

Şofer din Brăila prins în flagrant în timp ce de oferea 140 de euro MITĂ unor polițiști. Bărbatul a fost arestat preventiv

Publicat

Un şofer care a încercat să mituiască doi poliţişti din cadrul unui post de poliţie comunală din judeţul Brăila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sesizaţi de cei doi agenţi, potrivit unui comunicat de presă remis vineri de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA).

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Brăila, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, au surprins în flagrant, miercuri, un bărbat în timp ce oferea către doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean – Postul de Poliţie Comunală Siliştea, suma de 140 euro, pentru ca oamenii legii să nu ia măsurile legale.

Bărbatul în cauză a fost depistat pe 20 noiembrie, în jurul orei 20,30, conducând un autoturism în zona localităţii Corbu Nou, comuna Măxineni, judeţul Brăila, având o alcoolemie de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Pentru a nu fi luate măsurile legale, conducătorul auto a promis şi a încercat de mai multe ori să remită o sumă de bani pentru a fi ajutat în dosarul penal. Poliţiştii au refuzat categoric oferta şi au sesizat DGA – Serviciul Judeţean Anticorupţie Brăila, care împreună cu procurorul desemnat din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila a organizat activitatea de constatare a infracţiunii flagrante”, se arată în comunicatul DGA Brăila.

Conducătorul auto a fost condus la sediul unităţii de parchet, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

În urma administrării mijloacelor de probă, procurorul de caz a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului, iar ca urmare a prezentării acestuia la Tribunalul Brăila a fost admisă propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luare de mită

Publicat

sorina pintea.jpg

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru luarte de mită în formă continuată. Suma cerută pe când era manager al Spitalului de Urgență din Baia Mare se ridică la 130.000 de euro.

Sentința a fost dată vineri de magistrații de la Tribunalul Cluj. Sorina Pintea nu a recunoscut faptele.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, condamnată de Tribunalul Cluj la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe