Connect with us

EVENIMENT

Șofer prins de polițiști pe Autostrada A3 cu 238 de km/ h. Ce amendă a primit bărbatul

Publicat

sofer prins de polițiști viteză autostradă

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat, sâmbătă, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere şi au depistat 71 de şoferi care au pus în pericol traficul rutier pe A3, unul dintre ei conducând cu 238 km/h pe autostradă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat participanţilor la trafic sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.500 de lei, au reţinut 2 permise de conducere pentru depăşirea vitezei legale pe drumurile publice şi 5 certificate de înmatriculare. A fost constatată şi o infracţiune pentru conducerea în perioada suspendării permisului.

Astfel, pentru încălcarea regimului legal de viteză au fost sancţionaţi contravenţional 60 de şoferi, pentru nerespectarea regimului cu privire la centura de siguranţă – 6 conducători auto şi pentru alte nereguli în trafic – 5.

Sâmbătă, pe autostrada Autostrada A3, polițiștii de la rutieră  au depistat un bărbat, de 42 de ani, din Bucureşti, care conducea cu viteză excesivă. Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce mergea pe autostrada A3, , cu viteza de 238 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2.900 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la Alba Iulia și în satele apropiate. Amenzi de peste 8000 de lei și permise reținute

Publicat

Șoferi și pietoni sancționați de polițiști la alba iulia și

Zeci de șoferi și mai mulți pietoni au fost amendați de polițiști, la Alba Iulia și în satele apropiate. A fost organizată o acțiune pentru siguranță rutieră.

Potrivit IPJ Alba, după acțiunea derulată miercuri, 24 aprilie, au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.430 lei.

Dintre acestea, 9 au fost pentru pietoni care s-au angajat în traversări neregulamentare.

Au fost reținute 3 permise de conducere și au fost retrase două…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile din Alba. Situație periculoasă, la 250 de metri de un cartier de case

Publicat

video: un urs mare, rănit, a pus pe jar autoritățile

Un urs rănit a pus pe jar toate autoritățile din Alba Iulia. În baza unei legislații clare, toate instituțiile statului sunt nevoite să păzească un tufiș în care s-a refugiat un urs rănit. Un pericol real, din cauza faptului că se afla la nici 250 de metri de un cartier de case. 

În aceste cazuri situația este una complicată, deoarece nu se poate interveni în forță, decât dacă animalul atacă și viața cuiva este pusă în pericol. 

S-a întâmplat joi, 25 aprilie, la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. Strada Uliului din Cluj-Napoca o ia din nou la vale. S-a turnat asfalt care a crăpat. Restricții de circulație

Publicat

uliu 3 e1714033683142.jpg

O bucată din strada Uliului din Cluj-Napoca s-a surpat miercuri dimineață, iar autoritățile locale au intervenit de urgență și au turnat un strat de asfalt.

Dar, surpriză, asfaltul turnat s-a crăpat joi dimineață, asfel că în zonă traficul a fost restricționat și s-au montat jaloane în zona afectată.

O soluție tehnică greșită

”Nu știm cine a decis să se toarne asfalt peste o surpătură, dar a fost o decizie proastă. Acum s-a crăpat și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tânără dintr-o comună din Alba, prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii i-au deschis dosar penal

Publicat

tânără dintr o comună din alba, prinsă la volan cu permisul

O tânără din comuna Vidra s-a ales cu dosar penal după ce a condus cu permisul suspendat. Polițiștii au oprit-o în trafic, la Câmpeni.

Potrivit IPJ Alba, în 25 aprilie, în jurul orei 1.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au depistat o tânără de 21 de ani, din comuna Vidra, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Câmpeni.

Aceasta avea permisul de conducere suspendat.

Față de tânără, cercetările sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe