Connect with us

EVENIMENT

FOTO: Șofer prins în timp ce gonea cu viteză de peste 140 km/ oră pe un drum din Mureș

Publicat

arhiva foto

Un șofer din Mureș s-a ales cu o amendă usturătoare și a rămas și fără perms după ce a fost depistat de polițiști în timp ce rula cu viteză pe un drum din Mureș.

Aparatul radar a arătat 144km/ oră pe o secțiune de drum unde limita de viteză era de 50 km/ oră.

Potrivit unui comunicat al IPJ Mureș, polițiștii mureșeni au depistat, sâmbătă, pe DN 15A – E578, un șofer ce conducea un autoturism cu o viteză de peste 140 de km/h.

mures radar

mures radar

Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar, pe DN 15A – E578, conducând cu o viteză de 144 km/h, tronson de drum unde limita legală este de 50 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei pentru depăşirea vitezei regulamentare.

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

”Amintim faptul că începând cu 27 februarie a.c., pentru aceasta abatere sancțiunea va fi reținerea permisului de conducere si a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile, eliberându-se o dovada fără drept de circulație (depăsirea vitezei cu mai mult de 70 km/h), fără a beneficia de reducerea perioadei de suspendare”, au precizat reprezentanții IPJ Mureș.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO FOTO. Armament militar, tiroliană și atelier de pictură: Ziua Porților Deschise la Divizia 4 Infanterie „Gemina”

Publicat

gemina 12 e1713881764209.jpg

Sediul Comandamentului Diviziei 4 de Infanterie „Gemina” din Cluj-Napoca, și-a deschis marți, 23 aprilie, porțile pentru sute de vizitatori, dornici de a pătrunde, pentru o zi, în universul forțelor armate.

Evenimentul, ce a avut loc în intervalul orar 10:30- 14:30, a fost unul dinte cele încadrate în celebrarea „Zilei Forțelor Terestre Române”. Acesta le-a oferit vizitatorilor o experiență captivantă, inclusiv expoziții statice cu tehnică militară,

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Mihnea Costachi, șahistul din Alba care a adus Romaniei cea mai mare performanță la “dezlegări”. Ce planuri de viitor are

Publicat

video: mihnea costachi, șahistul din alba care a adus romaniei

Șahistul din Alba Iulia, Mihnea Costachi, a adus României cea mai mare performanță de până acum la Campionatul European de Șah, proba Dezlegări.

Maestrul internațional din Alba Iulia s-a situat pe locul patru la general, după ce a concurat cu 71 de șahiști, din 20 de țări. 

L-am invitat în studioul alba24.ro pentru a ne explica mai bine ce însemnă proba de dezlegări la șah, dar mai ales ce planuri are pe viitor.

Mihnea nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este unul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Profesorul Iosif Fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Carieră didactică de peste 40 de ani

Publicat

profesorul iosif fiț, propus pentru titlul de cetățean de onoare

Profesorul Iosif Fiț va primi titlul de cetățean de onoare al municipiului Alba Iulia. Distincția îi va fi oferită pentru cariera didactică, dirijorală și componistică de excepție.

În 42 de ani de activitate, Iosif Fiț a înființat și a dirijat 12 coruri mixte, 3 coruri bărbătești și 5 coruri de copii.

Activitatea didactică de peste 40 de ani s-a concretizat în numeroase premii obținute de elevi la olimpiadele naționale de muzică. De asemenea, sunt amintite premii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Carbochim Cluj-Napoca aniversează 75 de ani de la înființare. Investiții, 7 milioane de euro. Producția, mai mare cu 20%

Publicat

carbo 4.jpg

SC Carbochim S.A. Cluj-napoca, cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, aniversează la începutul lunii mai 75 de ani de la înființare, perioadă în care a funcționat fără întrerupere.

Recent, fabrica a trecut printr-un proces amplu de relocare și retehnologizare, cu scopul de a eficientiza activitatea de producție și pentru a diminua costurile de operare.

Investiția s-a ridicat la peste 5 milioane de euro și a cuprins atât achiziționarea…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe