Connect with us

EVENIMENT

Șofer prins la volan sub influența cannabisului, pe Autostrada A2

Publicat

Arhivă foto

Conform comunicatului de presă emis de Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat luni, pe autostrada A2, un bărbat în vârstă de 27 de ani care se afla la volan sub influența substanțelor interzise.

Rezultatul testului Drugtest a ieşit pozitiv pentru cannabis.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, fiind reţinut permisul de conducere pe perioada cercetărilor”, arată sursa citată. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

România cumpără avioane F-35, cea mai letală mașinărie de zbor din lume, dar și cea mai scumpă. MApN cere acordul Parlamentului

Publicat

românia cumpără avioane f 35, cea mai letală mașinărie de zbor

Armata Română se pregătește de cea mai scumpă achiziție din istorie: va plăti 6,5 miliarde de dolari pentru 32 de avioane militare F-35. 

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act, marţi, de solicitarea Ministerului Apărării Naţionale privind obţinerea aprobării prealabile pentru iniţierea procedurii de atribuire a acordurilor aferente achiziţiei a 32 de avioane F-35.

În document, MApN solicită aprobarea prealabilă a Parlamentului pentru…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medicii de familie din Cluj NU mai asigură decât URGENȚELE. S-au terminat FONDURILE și NU au primit BANII pe august

Publicat

medic stetoscop e1617621147985.jpg

Medici de familie din Cluj sunt în imposibilitatea de a mai acorda consultații pacienților. Pe de o parte și-au epuizat numărul de consultații plătite de Casa de Asigurări de Sănătate pentru luna septembrie, nu au primit banii pentru serviciile acordate pe luna august și, pe de altă parte, nu merge nici sistemul informatic!

Dr. Emiliana Costiug, președinta Asociației Medicilor de Familie Cluj, a declarat pentru Cluj24.ro că în aceste condiții s-au amânat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

APA CTTA vinde la licitație autoturisme uzate și utilaje la prețuri pornind de la 2.000 de lei. Condiții și documente necesare

Publicat

apa ctta vinde la licitație autoturisme uzate și utilaje la

SC APA CTTA SA ALBA vinde la licitație publică deschisă cu strigare mai multe vehicule utilizate. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan MCV, un Nissan Qashqai, o autoutilitara Renault Master și un tractor rutier U650, un buldoexcavator Volvo BL71.

Documentele de participare la licitaţie trebuie depuse la sediul SC APA CTTA SA Alba. str. Vasile Goldiş nr.3, Alba Iulia, până în data de 05.10.2023, orele 15:00, la secretariat.

Licitaţia se organizează în data de 10.10.2023,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

DSVSA Alba, controale pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive în produsele alimentare

Publicat

dsvsa alba, controale pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Alba se implică în lupta împotriva drogurilor și efectuează controale tematice pentru depistarea utilizării ilegale a substanțelor psihoactive, psihotrope si stupefiante în produsele alimentare de origine non-animală, în conformitate cu dispozițiile emise de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Acțiunile de control se desfășoară la nivel național la inițiativa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe