Connect with us

EVENIMENT

Șofer vitezoman, transformat în pieton. Depistat de radar pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, cu o viteză de peste 200 km/ h

Publicat

viteza sibiu sofer

Un șofer care conducea pe Autostrada A1 Deva – Sibiu, a fost prins de polițiști în timp ce avea o viteză de peste 200 km/h. El a rămas fără permis de conducere 120 de zile

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 14 august 2022, în jurul orei 10,30, la km 270 al autostrăzii A1, în zona localității Săliște, pe sensul Deva – Sibiu, în cadrul activităților derulate pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat un șofer în timp ce conducea autoturismul cu viteza de 205 km/h.

Identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din județul Vâlcea, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.990 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat și măsura complementară de suspendare a dreptului bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Polițiștii reamintesc faptul că viteza excesivă sau neadaptată rămâne principala cauză generatoare de accidente rutiere cu consecințe deosebit de grave, pe toate categoriile de drumuri, la nivel național.

Polițiștii rutieri vor continua acțiunile de conștientizare a conducătorilor auto cu privire la responsabilitatea de care trebuie să dea dovadă pentru ca toți participanții la trafic să ajungă la destinație în siguranță.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 455 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Câmpeni și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 441 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 19 martie. Sunt vacante 455 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. USR Cluj și-a stabilit CANDIDAȚII pentru Consiliul Județean Cluj. Adrian Oros e susținut pentru PREȘEDINȚIA instituției

Publicat

oros adi e1599654692390.jpg

USR Cluj și-a stabilit candidații pentru Consiliul Județean Cluj. Adrian Oros e susținut pentru președinția instituției.

„Filiala județeană a USR Cluj a decis duminică, 17 martie, susținerea senatorului și profesorului universitar Adrian-Nechita Oros drept candidat al Alianței Dreapta Unită pentru președinția Consiliului Județean Cluj. În cadrul aceleiași Conferințe a Filialei Județene a USR Cluj a fost desemnată și lista de candidați ai partidului…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A început Rabla Plus și Rabla Clasic 2024. Din 19 martie, persoanele fizice și juridice se pot înscrie în programe. Condiții

Publicat

programul rabla 2024 va debuta pe 19 martie. anunțul făcut

A început Rabla Plus și Rabla Clasic 2024. De marți, 19 martie, persoanele fizice se pot adresa producătorilor validați, pentru înscriere în programe. Persoanele juridice pot încărca în aplicația dedicată documentele de participare.

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a comunicat că Programul Rabla Clasic se află la ediția a 20-a. Are un buget de 300 de milioane de lei

Programul Rabla Plus este în al 9-lea an și are buget de 1 miliard de lei.

Programul Rabla Clasic…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Aplicaţie unică prin care românii își vor putea păstra în format digital permisul, paşaportul sau actele de studii

Publicat

aplicaţie unică prin care românii își vor putea păstra în

Românii vor avea o aplicaţie unică prin care își vor putea păstra în format digital permisul, paşaportul sau actele de studii.

Aceasta ar urma să fie asociată cu cardul bancar al utilizatorului. Ministrul Cercetării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunţat că va fi lansată până la sfârșitul anului.

„În momentul de faţă pregătim o schimbare radicală în paradigma administraţiei publice din România, pentru că ne-am săturat cu toţii de acea cerere care trebuie…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe