Connect with us

ACTUALITATE

Șoferii stau destul în trafic ca să mai stea și la ghișeu. Peste 74% din cererile de parcare la Cluj-Napoca, depuse online

Publicat

parcare cluj facebook.jpg

Numărul cererilor de parcare depuse online crește în fiecare an la Cluj-Napoca. Se pare că tot mai mulți șoferi clujeni preferă să foloseacă această modalitate de a obține un loc de parcare decât să facă cozi la ghișeele Primăriei.

În ultimii ani, depunerea online a cererilor pentru parcare a crescut semnificativ, arată viceprimarul Dan Tarcea pe pagina sa de Facebook.

Asta nu înseamnă că nu se fac cozi la ghișeele Primăriei în prima zi din an în care se pot depune cereri pentru parcare. Iar anul acesta nu a fost diferit.

Șoferii stau destul în trafic ca să mai stea și la ghișeu….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

USR Cluj inițiază demersurile pentru construirea unei noi maternități în oraș. Vlad Voiculescu: Avem bani alocați din PNRR

Publicat

usr.jpg

Consilierii USR au inițiat procedurile necesare pentru construirea unei nou maternități în Cluj. Adriana Cristian și Dr. Mihai Iepure, sprijiniți de fostul ministru al Sănătății,  Vlad Voiculescu, au depus proiectele de hotărâri de Consiliu Județean și de Consiliu Local necesare acestui demers, potrivit unui comunicat al USR Cluj.

Rapoartele anuale de statistică indică un trend crescător al nașterilor în Cluj, ceea ce va crește presiunea asupra sistemului medical. Aceste schimbări implică o nevoie acută pentru construirea unei maternități noi, la standardele medicale și europene actuale, care să…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Pompierii intervin pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. E fum pe casa scării unui bloc

Publicat

pompieri 4 e1664689899408.jpg

Pompierii au fost solicitați să intervină la un bloc de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, este fum pe casa scării unui bloc de pe stradă.

Revenim cu amănunte.

Foto: Arhivă

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Testarea GRATUITĂ Babeș-Papanicolaou și HPV de la Cluj Arena s-a PRELUNGIT până în 13 aprilie

Publicat

testare cancer 4 e1679314294457.jpg

„Un test de 5 minute pentru 5 ani de liniște” este sloganul sub care se desfășoară testarea gratuită Babeș-Papanicolaou și HPV de la Cluj Arena. Deoarece femeile din Cluj s-au arătat foarte interesate de această acțiune, s-a decis prelungirea ei până în data de 13 Aprilie.

testari

Astfel, sunt așteptate toate femeile cu vârsta între 24 și 64 de ani și domiciliul în oricare din județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare, să efectueze un test gratuit Babeș Papanicolaou sau HPV până în data de 13 Aprilie, în intervalul orar 8.30-20.00, la Unitatea Mobilă de Testare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO. Turnul Pompierilor, noul punct de BELVEDERE al Clujului, deschis pentru public. Emil Boc, maestru de ceremonii

Publicat

turnul pompierilor facebook boc 6.jpg

După mai mulți ani de șantier, timp în care s-au schimbat și constructorii, Turnul Pompierilor din Cluj-Napoca a fost finalizat, iar luni a fost deschis pentru public. Cel mai nou loc din oraș, numai bun pentru selfieuri și poze cu Clujul văzut de la înălțime, a costat, în final, peste 11,1 milioane de lei.

Turnul Pompierilor va fi fără îndoială un nou punct de atracție pentru clujeni și turiști. Piramida de sticlă din vârf permite vizualizarea unei panorame de 360° asupra orașului. Turnul va fi și un spațiu dedicat evenimentelor culturale.

turnul pompierilor 1


Turnul Pompierilor, cel mai nou punct de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe