Connect with us

EVENIMENT

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Botoşani era beat

Publicat

politia general accident 3.jpg

Conducătorul auto care a provocat accidentul mortal de pe DN 29D, în comuna Stăuceni, avea o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l în aerul expirat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani se deplasa dinspre municipiul Botoşani spre comuna Truşeşti, când a lovit un muncitor de 58 de ani, care lucra la modernizarea drumului naţional DN 29 D.

Un angajat al unei firme de construcţii care executa lucrări de modernizare pe DN 29D, în judeţul Botoşani, a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Botoşani era beat: circulaţie pe un singur fir

Ca urmare a acestui accident, circulaţia pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea agenţilor de poliţie.

„Pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, judeţul Botoşani, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit un lucrător care efectua reparaţii asupra carosabilului, angajat al unei firme private, pe un sector de drum semnalizat corespunzător. În urma impactului a rezultat decesul acestuia”, precizează Centrul Infotrafic. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Unul dintre Popeștii de la FCSB vrea la „U” Cluj. Ce SALAR va avea

Publicat

ovidiu popescu fcsb 1697703529 119833 1000x560.jpg

Unul dintre cei doi Popescu de la FCSB vrea să plece. Ovidiu Popescu nu și-a prelungit înțelegerea cu clubul și a ales să semneze cu Universitatea Cluj, scrie Fanatik

Mijlocașul de 30 de ani a refuzat oferta de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon. A ales să semneze cu Universitatea Cluj, formație care i-a oferit un salariu de 12.000 de euro pe lună.

Unul dintre Popeștii de la FCSB vrea la „U” Cluj. Ce SALAR va avea

Achiziționat de la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Căsătoria” cu Tudor Chirilă, în festival, la Alba Iulia. Dacă Gogol ar fi trăit în prezent ar fi scris despre Tinder și algoritmi

Publicat

”căsătoria” cu tudor chirilă, în festival, la alba iulia. dacă

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia a început cu o piesă de teatru clasică: ”Căsătoria” de Gogol. O piesă clasică, dar adaptată într-o manieră modernă. O adaptare în care personajele au fost ”dezbrăcate” de orice complexitate și lăsate simple. 

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj, aproape să aibă un nou PREȘEDINTE. Va semna zilele următoare

Publicat

cristian balaj.jpg

CFR Cluj este aproape să aibă un nou președinte. Este vorba de Cristi Balaj care este aproape de a semna din nou cu ardelenii, după ce și-a dat demisia în aprilie. 

Conform surselor GSP, la sugestia antrenorului Dan Petrescu, Cristi Balaj se întoarce ca președinte la CFR Cluj. Nelu Varga a purtat deja o discuție cu Balaj, iar cele două părți s-au înțeles în proporție de 99%.

CFR Cluj, aproape să aibă un nou PREȘEDINTE. Va semna zilele următoare

Mutarea se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Titi Aur: Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80. Peste 1600 de oameni mor anual în accidente, în România

Publicat

titi aur: Școala de șoferi este în românia mult sub

Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80, spune Titi Aur, fost pilot și fondator al unei școli de conducere auto defensivă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe