Connect with us

EVENIMENT

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Botoşani era beat

Publicat

politia general accident 3.jpg

Conducătorul auto care a provocat accidentul mortal de pe DN 29D, în comuna Stăuceni, avea o concentraţie alcoolică de 0,20 mg/l în aerul expirat, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani se deplasa dinspre municipiul Botoşani spre comuna Truşeşti, când a lovit un muncitor de 58 de ani, care lucra la modernizarea drumului naţional DN 29 D.

Un angajat al unei firme de construcţii care executa lucrări de modernizare pe DN 29D, în judeţul Botoşani, a murit, sâmbătă, după ce a fost lovit de un autoturism care circula cu viteză, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Şoferul care a provocat accidentul mortal din Botoşani era beat: circulaţie pe un singur fir

Ca urmare a acestui accident, circulaţia pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea agenţilor de poliţie.

„Pe DN 29D, între localităţile Victoria şi Stăuceni, judeţul Botoşani, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a lovit un lucrător care efectua reparaţii asupra carosabilului, angajat al unei firme private, pe un sector de drum semnalizat corespunzător. În urma impactului a rezultat decesul acestuia”, precizează Centrul Infotrafic. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

(P.E) Comuna noastră rămâne liberală: Ioan Neag – singura alegere bună pentru Primăria Galda de Jos

Publicat

(p.e) comuna noastră rămâne liberală: ioan neag – singura alegere

Comuna noastră rămâne liberală, iar PNL este sigurul partid cu care mergem înainte! Ioan Neag – singura alegere bună pentru Primăria Galda de Jos

Candidez pentru funcţia de primar al comunei Galda de Jos, după ce în anul 2020 am fost desemnat de către colegii din Consiliul Local ca viceprimar al comunei noastre.

Am ales continuitatea şi direcţia cea bună, pentru că în comunitatea noastră Partidul Naţional Liberal a demonstrat că ştie nevoile comunităţii, sprijină…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Subiectele la proba de Matematică și Științe ale Naturii. Cerințele pentru elevi

Publicat

evaluare națională 2024 clasa a ii a. subiectele la proba de

Evaluare Națională 2024 clasa a II-a. Joi, 16 mai, elevii au susținut proba la Matematică și Științe ale naturii. Rezultatele la testări vor fi comunicate elevilor și părinților și nu se trec în catalog.

Acestea vor fi valorificate la nivelul școlii prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, pentru îmbunătățirea competențelor, acolo unde este cazul, a anunțat ministerul.

Elevii au susținut testări la Limbă și comunicare – scris, Limbă și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Când se joacă BARAJUL dintre Oțelul Galați și „U” Cluj

Publicat

59cd09bd9cef4 ucluj hero img 1000x600.jpg

Joi, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunțat data și ora disputării partidei Oțelul Galați – „U” Cluj, primul baraj pentru calificarea în preliminariile Conference League după ce Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României Betano.

Gălățenii au trăit miercuri seara o deziluzie. Au pierdut la loviturile de departajare finala Cupei României Betano și au ratat calificarea în preliminariile Europa League. Cum trupa lui Dorinel Munteanu a terminat sezonul…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Modificări propuse la salarizarea bugetarilor care gestionează fonduri europene. Angajații MIPE cer majorări și statut special

Publicat

salariul mediu net a depășit 1000 de euro pe lună,

Salariaţii din Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) organizează proteste, nemulțumiți de nivelul salariilor. Aceștia cer și statut special, având în vedere activitățile complexe din gestionarea fondurilor europene.

Ministrul Adrian Câciu susține că nivelul de salarizare actual al personalului MIPE este la nivelul maxim prevăzut în grila de salarizare pentru familia ocupaţională „Administraţie” (Legea 153/2017). Acesta recunoaște însă că…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe