Connect with us

EVENIMENT

Șoferul care a rupt barierele de la calea ferată,unul și același cu șoferul implicat în alt accident

Publicat

Şoferul filmat când a rupt barierele coborâte înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată din Brănești este unul și același cu șoferul implicat într-un accident pe DN3. În urma celui de-al doilea accident, un pasager din mașină a ajuns la spital. Șoferul era beat.

Polițiștii din Pantelimon anunță că au identificat șoferul care marți seara a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, distrugându-le. A reieșit că este unul și același șofer care a fost implicat într-un alt accident, produs tot marți, o oră mai târziu.

Anterior, polițiștii din Pantelimon au reușit să identifice mașina care a rupt barierele coborâte înainte de trecerea trenului la o trecere la nivel cu calea ferată din Brănești.

Polițiștii se sesizaseră din oficiu și au deschis un dosar penal pentru distrugere.

După incidentul de pe calea ferată, același șofer, ajuns pe DN3, din Brănești către București, a lovit parapeții de pe partea stângă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, pasagerul din mașină a fost rănit și dus la un spital din București.

Cercetările se fac pentru distrugere, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. MEDIAFAX

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

LIVE VIDEO: Gheorghe Rotar, primarul din Blaj, își anunță candidatura pentru un nou mandat la primărie

Publicat

live video: gheorghe rotar, primarul din blaj, își anunță candidatura

Gheorghe Valentin Rotar, primarul din Blaj, își anunță candidatura pentru încă un mandat la Primăria Municipiului Blaj. 

Evenimentul are loc joi, 18 aprilie 2024, de la ora 18.00, la Palatul Cultural din Blaj.

Invitați la eveniment sunt și liderii liberali din Alba, Ion Dumitrel, Florin Roman sau Mircea Hava, alături cu alți membri din PNL.

De asemenea va fi prezentată echipa PNL Blaj pentru Consiliul Local, dar și cei care vor reprezenta Blajul în Consiliul Județean….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Unde a fost prins și de ce este cercetat pentru trei infracțiuni

Publicat

politie e1556619188358.jpg

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Apoi, deși era beat, avea și permisul suspendat, s-a urcat la volanul unei mașini. A fost tras pe dreapta de polițiști și s-a ales cu un dosar penal pentru trei infracțiuni. 

Fapta s-a produs în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2024. În data de 17 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Cut.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Operațiune ”anti-fake” la Alba Iulia: Polițiștii au confiscat haine contrafăcute în valoare de peste 9.600 lei, de la un magazin

Publicat

operațiune ”anti fake” la alba iulia: polițiștii au confiscat haine contrafăcute

Operațiune ”anti-fake” la Alba Iulia: Polițiștii au confiscat haine contrafăcute în valoare de peste 9.600 de lei de la un magazin din Alba Iulia. 

Reprezentanții IPJ Alba au transmis că, la data de 17 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au indisponibilizat, în vederea confiscării, 52 de articole vestimentare.

Marfa, în valoare de 9.610 lei, a fost descoperită în urma unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Studiu: Temperaturile PREFERATE de români în locuințe

Publicat

canicula termometru pixabay.jpg

Interesul manifestat pentru reducerea consumului de energie a crescut semnificativ în ultima perioadă, circa 80% dintre români afirmând că au luat măsuri în acest sens sau se gândesc să o facă, fiind conștienți că un comportament responsabil îi ajută să realizeze economii și, implicit, să scadă valoarea facturilor. 

·        Aproape jumătate dintre români preferă temperatura în locuințe  între 22 și 24°C, și chiar peste;

·       …

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe