Connect with us

EVENIMENT

UPDATE: Soldat găsit spânzurat într-o unitate militară din Cluj-Napoca

Publicat

sursa foto: Facebook

Un soldat de la o unitate militară din Someşeni județul Cluj ,a fost găsit, luni, mort prin spânzurare în cazarma unităţii.

UPDATE: Soldatul care s-a spânzurat, luni, la unitatea militară din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii şapte ani.

„Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul ‘foarte bine’, nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist”, a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.

Surse militare au declarat, pentru AGERPRES, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că procurorii militari au deschis un dosar în cauză şi că deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul.

Din primele informaţii, este vorba despre caporal Felician Codruţ Şuteu, în vârstă de 41 de ani. Este angajat în armată din 2003, fiind operator de tehnică de comunicaţii.

De asemenea, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi o ambulanţă şi a fost anunţată conducerea Garnizoanei Cluj-Napoca. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Euro rămâne la trei bani depărtare de 5 lei

Publicat

euro 2 ok e1658928584829.jpg

În ciuda nivelului oscilant al aversiunii față de risc existent pe marile piețe, leul a reușit să rămână „cea mai stabilă monedă” din regiune.

Față de săptămâna precedentă, când a fost atins minimul ultimei luni și jumătate de 4,9678 lei, cursul euro s-a instalat în perioada analizată peste pragul de 4,97 lei, iar media a crescut de la 4,9737 la 4,9764 lei. La rândul său, culoarul de tranzacționare a urcat la 4,972 – 4,977 lei.

ANALIZĂ. Radu…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

”Materie și Icoană”, expoziție în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Publicat

”materie și icoană”, expoziție în grădina muzeului municipal „ioan raica”

Grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” Sebeș va găzdui miercuri de la ora 11.00,  vernisajul expoziției documentare „Materie și Icoană”, care va fi la dispoziția publicului până în data de 15 mai 2024. Accesul vizitatorilor va fi gratuit.

Expoziția valorifică rezultatele unui proiect de cercetare care a adunat în jurul icoanelor transilvănene specialiști din diverse domenii (conservare-restaurare, știința patrimoniului, istorie, științele naturii și arheologie) cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Radare la început de săptămână, pe drumurile din Alba. Unde vor fi amplasate echipajele de Poliție

Publicat

radare la început de săptămână, pe drumurile din alba. unde

Radare la început de săptămână, pe drumurile din Alba. Reprezentanții IPJ au transmis lista drumurilor pe care se vor afla echipaje ale Poliției, care vor supraveghea traficul rutier la începutul acestei săptămâni. . 

Amplasarea radarelor în data de 22 aprilie 2024

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

22 aprilie: Ziua Pământului. Eveniment mondial anual dedicat sănătății planetei

Publicat

29 februarie 2024, an bisect: lucruri neștiute despre această zi.

22 aprilie: Ziua Pământului. Este un eveniment mondial anual dedicat conștientizării și protejării mediului înconjurător.

A fost fondată în 1970 și este una dintre cele mai mari mișcări de mediu din lume.

Scopul principal al Zilei Pământului este de a sensibiliza oamenii cu privire la problemele de mediu și la importanța protejării planetei noastre.

În această zi, oamenii din întreaga lume organizează diferite activități și evenimente pentru a marca angajamentul lor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe