Connect with us

EVENIMENT

SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Royal Family „Bridgerton”

Publicat

sondaj votează miss și mister alba24.ro: balul bobocilor 2024 la

Opt perechi de boboci intră în cursa pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2024, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Balul va avea loc în data de 8 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:00.

Balul va fi urmat de un after party, care va avea loc în Stage Club, de la ora 23:00, unde elevii se vor distra alături de un artist surpriză.

Până la evenimentul propriu zis, alba24.ro…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Sâmbătă: Premieră la Teatrul de Păpuși din Alba Iulia: ”Pescarul și sufletul său”: o poveste pentru copii, destinată adulților

Publicat

sâmbătă: premieră la teatrul de păpuși din alba iulia: ”pescarul

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia va prezenta în premieră, sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 17.00, spectacolul ”Pescarul și sufletul său”. Un spectacol care aduce pe scena teatrului din oraș, actorie, mânuire de păpuși, dans și proiecții video.

Textul spectacolului este o adaptare a regizorului Toma Hogea, după povestea scrisă de scriitorul irlandez Oscar Wilde.

Este un text amplu și plin de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

De la începutul anului, AURUL a crescut cu circa 25%

Publicat

aur coronavirus.jpg

Creșterea tensiunilor geopolitice din Orientul Mijlociu, după atacul Hezbollah asupra Israelului și riposta acestuia, dar și reducerea agresivă, prima din ultimii patru ani, cu jumătate de punct procentual a dobânzilor, la 4,75 – 5%, de către Rezerva Federală americană, care s-a alăturat astfel BCE și băncii centrale din China, au fost motive importante pentru majorarea cererii de aur.

Prețul gramului de aur a crescut de la vechiul record de 373,3536 lei la cel…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cât va costa amenajarea șanțurilor exterioare ale Cetății Alba Carolina. Primăria pregătește documentația pentru lucrări

Publicat

cât va costa amenajarea șanțurilor exterioare ale cetății alba carolina.

Proiectul de amenajare a șanțurilor exterioare ale Cetății Alba Carolina intră în stadiul de aprobare a documentației pentru lucrări, la faza studiu de fezabilitate. Primăria Alba Iulia intenționează să solicite finanțare prin POR.

Se propune amenajarea spațiului în zona șanțului exterior de pe latura estică a Cetății. Vor fi create noi spații pentru plimbare, relaxare și activități în aer liber, în zona…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Rectificare bugetară 2024: Educația și Sănătatea primesc bani

Publicat

românia a împrumutat joi de pe piețele externe 3 miliarde

Rectificare bugetară 2024: Educația și Sănătatea primesc bani în plus. Bugetul Educației va crește și va ajunge la un nivel cu 61% mai mare decât anul trecut. De asemenea, și bugetul Educației va crește și va ajunge la un nivel cu 61% mai mare decât anul trecut.

Fonduri suplimentare consistente va primi și sănătatea, expresia angajamentului ferm al Guvernului față de protecția sănătății populației.

Bugetul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe