Connect with us

EVENIMENT

Spitalul din Alba Iulia are un nou aparat ultraperformant: Pietrele la rinichi pot fi eliminate cu o intervenție minim invazivă

Publicat

născut de paște: bucurie pentru o familie din alba. un

Un aparat ultraperformant, care permite abordarea minim invazivă a pietrelor din interiorul rinichilor, fără incizii, a fost achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, cu sprijinul Consiliului Județean Alba.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Evaluare Naţională 2024: Precizări din partea ministrului Ligia Deca, legate de repartizarea elevilor și corectarea lucrărilor

Publicat

evaluare naţională 2024: precizări din partea ministrului ligia deca, legate

Evaluare Naţională 2024: Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că Evaluarea Națională care va începe pe data de 25 iunie cu proba de Limba şi literatura română, se va desfăşura în aproape 3.400 de centre de examen din toată ţara.

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Străzile Clujului se surpă. Un nou crater, apărut pe strada Andrei Mureșan

Publicat

crater.jpeg

Un nou crater a apărut în mijlocul străzii Andrei Mureșanu. Zilele trecute, un scuter a fost „înghițit” de o groapă, pe strada Constantin Brâncuși.

Apar gropi și surpături pe tot mai multe străzi din Cluj-Napoca. Cel mai recent a fost semnalat de un cititor Cluj24 pe strada Andrei Mureșanu, în dreptul numărului 41.

Craterul de dimensiuni considerabile este „semnalizat” cu un ghiveci cu flori, așezat probabil de vreun locuitor din zonă pentru a-i…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Noi sisteme de siguranță pentru autovehiculele noi, de la 1 iulie, în UE. Unele vor împiedica mașina să pornească

Publicat

noi sisteme de siguranță pentru autovehiculele noi, de la 1

Noi sisteme de siguranță pentru autovehiculele noi, de la 1 iulie, în UE. Pe lângă cutia neagră și sistemul ISA, vor deveni obligatorii alte 7 sisteme. Sunt condiții obligatorii pentru ca un autovehicul să poată fi omologat și vândut pe teritoriul Uniunii Europene.

Citește mai departe

EVENIMENT

Valabilitatea PUG-ului municipiului Cluj-Napoca, prelungită. Licitația se lasă așteptată

Publicat

blocuri cluj manastur.jpg

Actualul plan urbanistic general (PUG) al municipiului Cluj-Napoca va avea valabilitatea prelungită cu încă maxim 10 ani, potrivit unui proiect de hotărâre al Consiliului Local. Licitația pentru noul PUG se lasă așteptată.

Consilierii locali vor dezbate, în ședința de marți, 25 iunie, un proiect de hotărâre privind prelungirea valabilității actualului plan urbanistic general (PUG), aprobat în 2014. PUG-ul are valabilitate de maxim 10 ani și urmează să expire…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe