Connect with us

EVENIMENT

Spitalul Județean Alba: Începe organizarea de șantier pentru construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie

Publicat

spitalul județean alba: Începe organizarea de șantier pentru construcția noilor

Începe organizarea de șantier pentru construcția noilor secții de oncologie, radioterapie și cardiologie intervențională la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, au anunțat reprezentanții instituției.

Miercuri, 16 octombrie, la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a fost predat amplasamentul în vederea organizării de șantier pentru construcția noului corp de clădire în care vor funcționa secțiile de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Accident cu două mașini și un TIR, la ieșire din Gherla. O femeie a ajuns la spital

Publicat

accident gherla.jpg

Un accident s-a petrecut miercuri după-masă la ieșirea din Gherla spre Cluj-Napoca. Au fost implicate două mașini și un TIR, iar o femeie a ajuns la spital cu răni.

Pompierii din Dej au avut miercuri după-amiază o intervenție la un accident rutier petrecut la ieșire din municipiul Gherla.

O femeie a ajuns la spital cu răni

În accident au fost implicate două mașini și un TIR. O femeie de 35 de ani afost rănită în urma impactului, fiind transportată la…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Femeie din Alba, rănită într-un accident de circulație produs la intrarea în Gherla

Publicat

foto: femeie din alba, rănită într un accident de circulație produs

O femeie de 35 de ani din Alba a fost rănită într-un accident de circulație produs în județul Cluj, la Gherla. Aceasta era pasageră într-un autoturism condus de un bărbat, de asemenea din Alba. 

Femeia a ajuns la spital. Potrivit polițiștilor din Cluj, accidentul s-a produs miercuri în jurul orei 15:10, pe DN1 C în municipiul Gherla.

Conform primelor cercetări, polițiștii au constatat că un bărbat de 35 de ani,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Judecătoria Blaj a validat al V-lea mandat de primar al lui Gheorghe Valentin Rotar ca primar al municipiului

Publicat

judecătoria blaj a validat al v lea mandat de primar al

Judecătoria Blaj a validat al V-lea mandat de primar al lui Gheorghe Valentin Rotar ca primar al Municipiului Blaj, mandat obținut în urma rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024. 

”Este o mare onoare pentru mine și le mulțumesc blăjenilor, care m-au ales cu un procent de peste 75% din voturile exprimate, pentru încrederea acordată!

Cel de-al 5-lea mandat de Primar va fi mandatul cu cele mai mari realizări din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Partidele de dreapta au depus dosarele candidaților la BEJ Cluj la alegerile parlamentare. Cine figurează pe liste

Publicat

whatsapp image 2024 10 16 at 16.07.13.jpeg

Partidele de dreapta din Cluj, Forța Dreptei, susținut de Alternativa Dreaptă, PMP şi PNŢ-Maniu Mihalache. și-au depus, miercuri, dosarele de candidați pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie la Biroul Electoral Județean (BEJ).

Președintele Forța Dreptei Cluj, fostul ministru al Agriculturii, Adrian Oros, va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar Adela Mârza, președintele partidului Alternativa Dreaptă, ocupă primul loc la Senat.

”Am ales să facem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe