Connect with us

EVENIMENT

Sportivii ACS Karate Club Gemina DBP din Alba Iulia au participat la Cupa Munților Apuseni de karate. Ce medalii au obținut

Publicat

sportivii acs karate club gemina dbp din alba iulia au

Sportivii clubului ACS Karate Club Gemina DBP din Alba Iulia au obținut mai multe medalii la competiția de karate Cupa Munților Apuseni.

Competiția s-a desfășurată în Sala de Sport a Liceului Tehnologici Silvic, Câmpeni, în organizarea clubului de karate CSC Bistra.

Potrivit reprezentaților clubului, ”competiția a fost așteptată de karateka cu emoție, mare dorință de a concura și verifica pe tatami, demonstrând, în spiritul artelor marțiale, multă agilitate, viteză,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Rezultate Simulare Evaluare Națională 2024 în Alba. Peste 50% dintre elevii de clasa a VIII-a au luat note sub 5 la Matematică

Publicat

rezultate simulare evaluare națională 2024 în alba. peste 50% dintre

Rezultate Simulare Evaluare Națională 2024 în Alba: 53% dintre elevii de clasa a VIII-a au note sub 5 la Matematică. La Limba Română, peste 77% dintre elevi au luat note peste 5.

Potrivit reprezentanților IȘJ Alba, la Matematică, 53% dintre elevi nu au obținut nota 5, iar 80% sunt sub nivelul notei 7.

La Limba și literatura română, situația este relativ mai bună: doar 22% dintre elevi nu au obținut nota 5, iar aproape 52% au note sub 7.

Rezultate Simulare Evaluare Națională…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Medalii pentru practicanții de taekwondo din Alba Iulia, la Campionatul Național Școlar. Pe ce locuri s-au clasat elevii

Publicat

medalii pentru practicanții de taekwondo din alba iulia, la campionatul

Mai mulți practicanți de taekwondo din Alba Iulia s-au întors victorioși după o competiție națională desfășurată la București.

Este vorba despre Campionatul Național Școlar 2024.

Sportivii din Alba Iulia au participat la campionat alături de antrenorul Alin Moldovan.

Aceștia au obținut mai multe medalii de aur, argint și bronz.

Au participat din Alba Iulia următorii sportivi.

Boloage Alecsandru medalie de aur,

Jelea Eduard medalie de aur,

Vas Karina medalie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări în Armată: Batalionul 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia angajează soldați și gradați profesioniști. Condiții de înscriere

Publicat

angajări în armată: batalionul 136 geniu ”apulum” din alba iulia

Angajări în Armată: Batalionul 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia angajează soldați și gradați profesioniști. Înscrierile au loc până în data de 1 martie. 

Ești curajos, disciplinat, tenace și ambițios? Te așteptăm să faci parte din echipa noastră! Cei interesați să facă parte din cadrul Batalionului 136 Geniu „APULUM” sunt așteptați să se înscrie la selecția organizată pentru posturile de soldat gradat profesionist.

Angajări în Armată: Criteriile de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Se fură ca-n codru. Amenzi de 30.000 de lei date de poliţiştii clujeni pentru furt de lemne

Publicat

furt lemne camion.jpg

În perioada 20 – 24 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în colaborare cu specialiștii Gărzii Forestiere Cluj au desfășurat acțiuni la nivelul județului pe linia prevenirii și combaterii activităților ilegale în domeniul silvic.

„În urma controalelor efectuate au fost constatate și aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe