Connect with us

EVENIMENT

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, premiați la 50 de ani de activitate a clubului de Corneliu Mureșan și Victor Negrescu

Publicat

sportivii cs unirea alba iulia, premiați la 50 de ani

Actualii sportivi și foști sportivi ai Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia au fost premiați marți, 7 mai, de către președintele clubului, Corneliu Mureșan și euro deputatul Victor Negrescu. 

”Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia, am dorit să exprim recunoștința față de toți cei implicați în dezvoltarea acestui club sportiv emblematic al județului Alba, a transmis Corneliu Mureșan. 

La evenimentul aniversar, ne-am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

”Căsătoria” cu Tudor Chirilă, în festival, la Alba Iulia. Dacă Gogol ar fi trăit în prezent ar fi scris despre Tinder și algoritmi

Publicat

”căsătoria” cu tudor chirilă, în festival, la alba iulia. dacă

Festivalul de teatru ”Povești” de la Alba Iulia a început cu o piesă de teatru clasică: ”Căsătoria” de Gogol. O piesă clasică, dar adaptată într-o manieră modernă. O adaptare în care personajele au fost ”dezbrăcate” de orice complexitate și lăsate simple. 

Citește mai departe

EVENIMENT

CFR Cluj, aproape să aibă un nou PREȘEDINTE. Va semna zilele următoare

Publicat

cristian balaj.jpg

CFR Cluj este aproape să aibă un nou președinte. Este vorba de Cristi Balaj care este aproape de a semna din nou cu ardelenii, după ce și-a dat demisia în aprilie. 

Conform surselor GSP, la sugestia antrenorului Dan Petrescu, Cristi Balaj se întoarce ca președinte la CFR Cluj. Nelu Varga a purtat deja o discuție cu Balaj, iar cele două părți s-au înțeles în proporție de 99%.

CFR Cluj, aproape să aibă un nou PREȘEDINTE. Va semna zilele următoare

Mutarea se…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Titi Aur: Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80. Peste 1600 de oameni mor anual în accidente, în România

Publicat

titi aur: Școala de șoferi este în românia mult sub

Școala de șoferi este în România mult sub nivelul anilor 80, spune Titi Aur, fost pilot și fondator al unei școli de conducere auto defensivă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Împreună printre paginile cărților. Festivalul de lectură pentru copii NARATIV în premieră la Cluj-Napoca

Publicat

narativa 1 1000x600.jpg

Festivalul de lectură Narativ a debutat sâmbătă, începând cu ora 10:00, la Liceul Greco-Catolic ,,Inochenție Micu” din Cluj. Participarea elevilor a fost liberă, iar atelierele organizate au stârnit un interes considerabil.

Festivalul „NARATIV  Asociația ,,Curtea Veche”

Cu un număr de peste 100 ateliere și 3.000 de copii înscriși, Festivalul de Lectură ,,Narativ” promite o călătorie educativă în universul literaturii, unde fiecare carte devine o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe