Connect with us

EVENIMENT

Stagiarii vor primi mai mulți BANI. Ce trebuie să știi despre programele de INTERNSHIP

Publicat

bani ok e1651078133718.jpg

Stagiarii, cei ce lucrează ca internship, vor primi mai mulți bani. Majorarea indemnizației pe care aceștia o primesc va fi aplicată odată cu creșterea salariului minim brut pe țară.

Potrivit Legii 176/2018 privind internshipul, ”cuantumul indemnizației pentru internship este egal cu cel puțin 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată”. Acesta se acordă proporțional cu numărul de ore de activitate desfășurată.

Stagiarii vor primi…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Rugul lui Zalmoxe, la Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu. Procesiune de incinerare a unui războnic dac căzut în luptă

Publicat

video: rugul lui zalmoxe, la festivalul cetăților dacice de la

Festivalul Cetăților Dacice de la Ighiu a avut în program și un moment dedicat spiritualității triburilor dacice. Este vorba despre o procesiune de incinerare a unui războnic dac care a căzut în luptă. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Locuri de muncă la stat în Alba: Se caută medici, sociologi, muncitori, șoferi, instalatori, sau spălătorese. Care sunt cerințele

Publicat

locuri de muncă la stat în alba: se caută medici,

În această perioadă sunt scoase la concurs mai multe posturi la diferite instituții publice din Alba. Se caută medici, sociologi, muncitori, șoferi sau spălătorese. 

Kinetoterapeut
• diploma de licență în specialitate;
• autorizatie de libera...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mai multe localități din Cluj lăsate fără apă pe caniculă de Compania de Apă Someș

Publicat

robinet.jpg

Mai multe localități din județul Cluj au fost lăsate fără apă pe caniculă de Compania de Apă Someș. Cauza întreruperii este, potrivit companiei, suprasolicitarea sistemului.

Furnizarea cu apă a fost întreruptă de Compania de Apă Someș în 16 localități din județ, cauza fiind suprasolicitarea sistemului de alimentare cu apă, se arată într-un anunț publicat pe rețelele de socializare.

Mai multe localități din Cluj, lăsate fără apă

Astfel, până…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Horoscop 23–29 iunie 2024: Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie în parte. Cine este mai avantajat în dragoste sau la bani?

Publicat

horoscop 23–29 iunie 2024: ce rezerva astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 23–29 iunie 2024: Ce îți rezerva astrele pentru fiecare zodie în parte, în acestă săptămână. Cine este mai avantajat în dragoste, bani sau sănătate. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe