Connect with us

ACTUALITATE

”Star Wars” a electrizat Hollywoodul luni seară, odată cu lansarea celui mai recent film al francizei

Publicat

YouTube video

Soldaţii imperiali şi roboţii au electrizat Hollywoodul luni seară, când, la 42 de ani după debutul său planetar, saga „Star Wars” a prezentat în faţa unui public ales pe sprânceană filmul „The Rise of Skywalker”, ultimul episod din trilogia sa de trilogii, informează AFP.

Deşi alte filme dedicate acestui univers cinematografic foarte profitabil sunt deja programate de studioul Disney, noul lungmetraj închide oficial seria începută de cavalerul Jedi Luke Skywalker, prezentat pentru prima dată pe marile ecrane de George Lucas în 1977.

Mizând pe cartea nostalgiei, personajele interpretate de Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Harrison Ford (Han Solo), deşi au fost ucise în precedentele episoade ale francizei, au fost chemate să participe la activităţile de promovare a noului lungmetraj, în faţa unui hangar cu aspect futurist, în care tronau replici în mărime naturală ale navetelor spaţiale de vânătoare X-wing.

Numeroase vedete, precum Steven Spielberg şi Spike Lee, au fost prezente la cinematograful Chinese Theatre din Hollywood pentru a asista la prima proiecţie publică a noului film în oraşul Los Angeles.

Experţii prezic un debut fulminant de box-office pentru „The Rise of Skywalker”, cu încasări aşteptate pentru acest weekend cuprinse între 200 de milioane şi 250 de milioane de dolari, doar în Statele Unite şi Canada.

Protagoniştii filmului, Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) şi Oscar Isaac (Poe Dameron), au fost prezenţi pe tradiţionalul covor roşu, devenit însă albastru cu ocazia acestei premiere spectaculoase.

Producătorii au păstrat în mare secret toate detaliile despre intriga filmului „The Rise of Skywalker”, însă primele reacţii ale spectatorilor privilegiaţi care au vizionat pelicula luni seară erau pozitive.

„Epic. În întregime”, a declarat pe Twitter Erik Davis, directorul site-ului specializat Fandango, considerând că noul opus reprezintă „o modalitate minunată de a încheia povestea Skywalker”.

„Este formidabil”, a declarat entuziasmat şi Ryan Parker, de la revista The Hollywood Reporter, adăugând că aceia care au detestat „The Last Jedi” (2017) vor fi de această dată încântaţi.

Acţiunea din „The Rise of Skywalker” se desfăşoară la un an după evenimentele prezentate în „The Last Jedi”, iar noul film are o durată de 141 de minute.

„The Rise of Skywalker” este al cincilea lungmetraj din universul „Star Wars” produs în ultimii cinci ani de Disney, care a promis că va încetini ritmul de producţie pentru a evita ca publicul să îşi piardă interesul faţă de această franciză.

Următoarele filme din franciza „Star Wars”, ale căror titluri şi intrigi nu sunt deocamdată cunoscute, sunt programate să fie lansate pe marile ecrane în anii 2022, 2024 şi 2026.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al C.J. Botoșani

Publicat

valeriu iftime 1000x600.jpg

Publicitate

„Invitatul Zilei” la Interviurile Botosani24.ro a fost Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani, candidatul PNL la funcția de președinte al C.J. Botoșani.
Valeriu Iftime a explicat care au fost motivele pentru care a intra în politică, dar și de ce vrea să devină președinte al C.J. Botoșani și ce ar vrea să schimbe în județ dacă ar avea acces la această funcție alături de echipa sa de la PNL Botoșani . Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botosani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Botosani: Au dat foc la hectare întregi de stuf și vegetație uscată, dar pericolul planează asupra gospodăriilor. Pompierii avertizează

Publicat

img 20240502 wa0003 1000x600.jpg

Publicitate

Incendierea vegetației uscate sau a resturilor vegetale este interzisă!

Ieri după-amiază, pompierii militari și voluntari au intervenit pentru stingerea a trei incendii, în următoarele localități:

✔️ Gulioaia – au ars aproximativ două hectare de stuf și patru tone de furaje. Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dângeni au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la un adăpost de animale, un alt depozit de furaje și o casă. Au fost salvate două bovine.

Publicitate

✔️…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

„Invitatul Zilei” la Botoșani24.ro: Cătălin Silegeanu, candidatul A.U.R. pentru funcția de primar al municipiului Botoșani

Publicat

silegeanu 1000x600.jpg

Publicitate

”Invitatul Zilei” la Interviurile Botoșani24.ro a fost astăzi Cătălin Silegeanu, omul de afaceri care patronează și conduce Hidroplasto SRL Botoșani și care s-a înscris în lupta pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Botoșani din partea AUR Botoșani.
Cătălin Silegeanu a vorbit despre intențiile sale de viitor dacă ar prelua această funcție dar și despre contracandidații săi în această bătălie electorală. Un interviu realizat în studioul on-line al publicației Botoșani24.ro de editorul șef Tudor Carare.

Urmăriți Botosani24.ro și…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Primarii din Botoșani care au rupt „blestemul” reabilitărilor aberante. „Ar fi păcat să faci o lucrare și apoi să o distrugi”

Publicat

index 1000x600.webp.webp

Publicitate

Doi primari din județul Botoșani au învățat să prioritizeze proiectele edilitare, renunțând chiar la fonduri pentru asfaltări fiindcă aveau în execuție lucrări subterane. Și-au asumat decizia tocmai pentru a nu sparge drumurile proaspăt reabilitate, o practică devenită tradiție în administrația românească, scrie ADEVĂRUL.

În practica administrativă și edilitară românească s-a încetățenit, mai ales în ultimele două decenii, o practică absolut aberantă. De multe ori, după ce autoritățile reușeau să asfalteze străzile, la scurt timp distrugeau totul pentru a reabilita sistemele de apă, canalizare sau termoficare.

Evident, asfaltul…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe