Connect with us

EVENIMENT

Studiu: Care este impactul folosirii aparatului de aer condiționat asupra facturii de energie

Publicat

whatsapp image 2024 07 08 at 11.35.29.jpeg

Circa 64% dintre români consideră ca fiind foarte importantă economia de energie legată de utilizarea sistemului de răcire din locuință pe durata sezonului cald, pentru a diminua astfel impactul asupra facturii la energie, însă doar puțin peste 19% se gândesc serios să schimbe, în următorul an, actualul sistem cu unul eficient energetic.

Acestea sunt câteva dintre concluziile unei cercetări sociologice* realizate pentru platforma despre-energie.ro, un proiect…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Salvamontiști din Alba, la atelierele practice ale Școlii Naționale de Tehnicieni Salvaspeo

Publicat

salvamontiști din alba, la atelierele practice ale Școlii naționale de

Opt angajați și trei voluntari ai Serviciului Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Alba au participat în săptămâna care s-a încheiat la atelierele practice ale Școlii Naționale de Tehnicieni Salvaspeo desfășurate în Cheile Albioarei, în județul Bihor.

În cadrul Școlii s-au desfășurat și ateliere practice de salvare în mediul subteran speologic în peștera Cornilor și Peștera Meziad.

Etapa de pregătire s-a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ICDE propune o candidatură comună PNL-USR la alegerile prezidențiale: O asemenea decizie ar demonstra responsabilitate politică

Publicat

lasconi ciuca.jpg

Think tank-ul clujean ICDE face apel la cele două partide mari de centru-dreapta, PNL și USR, să meargă cu o candidatură comună la alegerile prezidențiale. Apelul vine în urma deciziei CCR de a o scoate pe Diana Șoșoacă din cursa prezidențială, pronunțată sâmbătă.

În contextul anulării candidaturii europarlamentarei Diana Șoșoacă pentru alegerile prezidențiale, think tank-ul ICDE – Inițiativa pentru Cultură Democratică Europeană a făcut apel la cele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în Alba în săptămâna 7 – 13 octombrie: De când revin ploile. Prognoza meteo pe zile și localități din județ

Publicat

vremea în alba în săptămâna 7 – 13 octombrie: de

Vremea în Alba în săptămâna 7 – 13 octombrie: De când revin ploile. Prognoza meteo pe zile și localități din județ. Cu cât intrăm mai mult în luna octombrie cu atât vremea urâtă și mohorâtă pune stăpânire pe întreaga țară. Pentru săptămâna 7 – 13 octombrie sunt anunțate zile cu soare, dar și multe ploi, mai ales spre sfârșitul săptămânii.

Chiar și temperaturile mai scad cu câteva grade, mai ales…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Programul ”Masă sănătoasă în școli”: LISTA unităților din Alba care au fost incluse în proiectul de HG din 4 octombrie

Publicat

programul ”masă sănătoasă în școli”: lista unităților din alba care

Programul ”Masă sănătoasă în școli”: Mai multe școli din Alba au fost incluse în programul național ”Masă sănătoasă”, potrivit unui proiect de hotărâre de guvern pus în dezbatere publică în data de 4 octombrie 2024.

Pentru a asigura câte o masă pe zi pentru acești elevi, ME a propus suplimentarea sumei deja alocate în aprilie cu aproximativ 9,6 milioane de lei. 

Potrivit edupedu.ro la nivel național…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe