Connect with us

EVENIMENT

Studiu global: 91% dintre părinţi sunt îngrijoraţi de criza climatică și își schimbă viața și obiceiurile de cumpărare

Publicat

Arhivă foto

Potrivit unui nou studiu global realizat de Morning Consult, se estimează că aproximativ 91% dintre părinţi manifestă îngrijorări legate de criza climatică. Această preocupare profundă are un impact semnificativ asupra modului în care îşi trăiesc viaţa şi îşi schimbă obiceiurile de cumpărare.

Potrivit cercetării, mai mult de jumătate dintre respondenţi (53%) spun că acest lucru a avut un impact asupra perspectivei lor de a avea mai mulţi copii.

Totodată, 43% dintre respondenţi au declarat că s-au decis să lucreze pentru o companie luând în considerare implicarea şi atitudinea faţă de problemele sociale şi de mediu.

Studiul dezvăluie acţiunile pe care mulţi părinţi le întreprind din cauza schimbărilor climatice – de la decizii din viaţa de zi cu zi, până la planificarea familială pe termen lung.

Sondajul a fost realizat în rândul a peste 5.000 de părinţi din India, Mexic, Singapore, Marea Britanie şi Statele Unite.

De asemenea, cercetarea a arătat că mulţi părinţi susţin companiile care iau măsuri pentru a limita efectele schimbărilor climatice.

Aproape două treimi (64%) dintre părinţi preferă produsele care provin din surse sustenabile, iar 60% spun că practicile sustenabile ale companiilor joacă un rol important în obiceiurile lor de cumpărare.

Studiu global: 91% dintre părinţi sunt îngrijoraţi de criza climatică și își schimbă viața și obiceiurile de cumpărare. Cei mai mulţi părinţi consideră că societăţile au „o mare” responsabilitate

Acest lucru se întâmplă în pofida faptului că cei mai mulţi (84%) recunosc creşterea costului vieţii şi mai mult de jumătate (57%) consideră că adoptarea de practici ecologice consumă mult timp.

„Familiile, la fel ca toţi clienţii noştri, se bazează pe HP pentru a se conecta la lucrurile care contează cel mai mult, fie că este vorba de muncă, divertisment sau de cei dragi.

Este unul dintre motivele pentru care părinţii sunt pe primul loc pentru noi.

Şi, la fel ca fiecare generaţie dinaintea lor, părinţii de astăzi se confruntă cu propriile presiuni, în special cu criza climatică. Acesta este motivul pentru care mergem dincolo de impactul pe care îl avem în afaceri, pentru un business mai bun pentru oameni şi pentru planetă.”, a declarat Michele Malejki, Global Head of Social Impact.

În timp ce părinţii iau măsuri personale, cei mai mulţi cred, de asemenea, că şi corporaţiile trebuie să acţioneze.

Cei mai mulţi părinţi (51%) consideră că societăţile au „o mare” responsabilitate în ceea ce priveşte acţiunile climatice.

„Cercetările noastre se corelează cu ceea ce observăm în activitatea noastră de business: ne păstrăm clienţii, facem noi vânzări şi atragem talente datorită iniţiativelor şi produselor noastre sustenabile.

Studiu global: 91% dintre părinţi sunt îngrijoraţi de criza climatică și își schimbă viața și obiceiurile de cumpărare. Studiul a fost realizat în perioada 18-26 mai 2023

Dacă vrem cu adevărat să schimbăm traiectoria crizei climatice, industria trebuie să facă un pas înainte şi să schimbe mentalitatea de „a nu face rău” cu „a face mai mult bine”, a declarat James McCall, Chief Sustainability Officer.

Constatările vin în contextul în care HP şi-a publicat cel de-al 22-lea raport anual de sustenabilitate.

Documentul detaliază progresele înregistrate de companie pentru a atinge obiective sociale şi de mediu îndrăzneţe: şi-a redus amprenta de carbon absolută cu 18% din 2019.

HP a comandat firmei Morning Consult o cercetare independentă pe această temă.

Studiul a fost realizat în perioada 18-26 mai 2023, pe un eşantion de 5.007 adulţi din SUA, Marea Britanie, India, Mexic şi Singapore, iar marja de eroare este de ą3%.

HP Inc. (NYSE: HPQ) este un lider global în domeniul tehnologiei şi creator de soluţii care permit oamenilor să dea viaţă ideilor lor şi să se conecteze cu lucrurile care contează.

Prezent în peste 170 de ţări, HP oferă o gamă largă de dispozitive, servicii şi abonamente inovatoare şi sustenabile pentru sisteme de calcul, imprimante, soluţii de imprimare 3D, muncă hibridă, gaming şi multe altele. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Ramona Strugariu, copreședinta REPER, și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

1 1.jpg

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreședinta Partidului REPER, și-a lansat sâmbătă candidatura la primăria Cluj-Napoca. La eveniment au participat fostul premier şi comisar european, Dacian Cioloș, eurodeputatul Dragoș Pîslaru și reprezentanți ai societății civile clujene.

Ramona Strugariu a vorbit despre prioritățile sale pentru primăria Cluj-Napoca, precum și despre motivele care stau la baza deciziei ei de a-și asuma această candidatură.

Ea își…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Semnificații religioase pentru credincioși, cu o săptămână înainte de Înviere

Publicat

duminica floriilor: intrarea domnului în ierusalim. semnificații religioase pentru credincioși,

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Credincioșii sărbătoresc Floriile, în 28 aprilie 2024, o zi cu semnificații religioase deosebite, cu o săptămână înainte de Învierea lui Isus Hristos. 

Cu o săptămână înainte de Patimile Sale, Iisus Hristos a intrat în Ierusalim, pe un asin, înconjurat de cei 12 Apostoli.

Mulțimea, recunoscându-L ca fiind adevăratul Mântuitor, L-a întâmpinat cu ramuri de finic și cântări de bucurie.

Vezi și MESAJE de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Două femei din Blaj, specializate în furt de haine din magazinul Pepco, trimise în judecată. Au sustras zeci de produse

Publicat

două femei din blaj, specializate în furt de haine din

Două femei specializate în furt de haine din magazinul Pepco din Blaj au fost trimise în judecată. Procurorii au probat trei fapte, în trei zile diferite. În total au furat zeci de articole vestimentare pentru copii. 

Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 25 aprilie 2024, pe rolul Judecătoriei Blaj.

Furturile au fost comise în timpul programului de lucru, în luna ianuarie a anului 2023. Însă pentru că au fost făcute în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Elevii clujeni au dominat podiumul la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie

Publicat

whatsapp image 2024 04 27 at 20.53.02.jpeg

Clujul „a făcut legea” la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie. Toți elevii participanți au luat premii.

Elevii clujeni au obținut rezultate remarcabile la Etapa națională a Olimpiadei de Pedagogie și Psihologie, desfășurată între 24-27 aprilie la Buzău. Toți elevii clujeni participanți au plecat acasă cu premii.

Rezultatele pe clase și profesori:

Ultimele articole pe cluj24

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe