Connect with us

ACTUALITATE

SUA: Poliţia Capitoliului arestează un bărbat înarmat cu un cuţit şi o macetă

Publicat

sua politia masina politiei
fotografie cu caracter ilustrativ

Poliția a efectuat marți după-amiază o arestare în zona de est a clădirii Capitoliului din Washington D.C. Bărbatul în cauză era în posesia unei macete și a unui cuțit.

Cu toate acestea, nu există dovezi că individul ar fi avut ca țintă vreun membru al Congresului, conform informațiilor furnizate joi de dpa.

Un ofiţer l-a observat pe bărbat, identificat drept Jose Leonardo Marquez, în vârstă de 23 de ani, fără domiciliu stabil, dând ture şi apoi aşezându-se pe o bordură în jurul orei locale 16:15 (21:15 GMT), a declarat Poliţia Capitoliului într-un comunicat de presă.

Ofiţerul a vorbit cu Marquez şi a observat că acesta avea o cărămidă în buzunar, pe care bărbatul a pus-o deoparte la cererea ofiţerului, potrivit sursei citate.

Bărbatul a scos şi un cuţit şi l-a aşezat pe bordură, iar ofiţerul a cerut întăriri şi a preluat cuţitul în siguranţă, a relatat poliţia.

Ofiţerul a observat apoi mânerul unei macete ieşind de sub hainele lui Marquez. Ofiţerul şi-a scos arma din dotare şi i-a ordonat bărbatului să ridice mâinile.

Marquez s-a conformat şi ofiţerii au reuşit să-i ia maceta fără incidente şi l-au arestat.

Bărbatul a fost acuzat de posesie de armă periculoasă şi posesie de armă interzisă.

Poliţia Capitoliului a anunţat că va continua să investigheze, dar că deocamdată nu ştie de ce se afla Marquez la Washington. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Bărbat de 57 de ani, din comuna Hănești, arestat după ce ar fi înjunghiat un consătean

Publicat

retinut.jpg

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 57 de ani, din comuna Hănești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Ulterior, față de acesta a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în data de 8 iulie a.c., pe fondul unui conflict spontan, a lovit victima, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Borolea, comuna Hănești, cu un obiect înțepător, provocându-i acestuia leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Zeci de pietoni amendați, după o acțiune a polițiștilor din Botoșani

Publicat

pietoni.jpg

Publicitate

Joi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere în zona trecerilor pentru pietoni, fiind vizați atât conducătorii auto care nu acordă prioritate de trecere persoanelor care au acest drept, cât și pietonii indisciplinați. 

În cadrul activităților desfășurate au fost aplicate 53 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.150 de lei, 32 dintre acestea  fiind aplicate pentru indisciplina pietonilor iar celelalte au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier (viteză neregulamentară, ITP expirat).


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

BLOCADA Botoșani: Peste o sută de amenzi aplicate de polițiști după ultima acțiune

Publicat

whatsapp image 2023 07 13 at 12.46.08 3 1000x600.jpeg

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor și au intervenit la 63 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 118 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 66.095 de lei și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

BLOCADA Botoșani: Peste 150 de amenzi, permise reținute de polițiști, în ultimele 24 de ore

Publicat

whatsapp image 2023 07 13 at 12.46.08 2 1000x576.jpeg

Publicitate

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul acțiunii BLOCADA, beneficiind de sprijinul jandarmilor și au intervenit la 47 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112.

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creștera gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în cadrul acestora fiind aplicate 165 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 59.130 de lei și reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 6 permise de conducere.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe