Connect with us

EVENIMENT

„Succes” răsunător pentru Comisia Europeană. A dat 387.000 de euro pe o petrecere la care s-au prezentat 5 persoane

Publicat

„succes” răsunător pentru comisia europeană. a dat 387.000 de euro

„Succes” răsunător pentru Comisia Europeană, care a vrut să își promoveze realizările în rândurile tinerilor, iar cea mai bună metodă pentru a face asta a fost una foarte futuristă și destul de costisitoare. A fost organizată o petrecere în metavers, însă inițiativa s-a dovedit a fi un fiasco total!

„Succes” răsunător pentru Comisia Europeană

Departamentul pentru asistență străină a Comisiei Europene a organizat o petrecere de zile mari în metavers pentru a atrage cât mai mulți tineri dornici să afle cu ce se ocupă Uniunea Europeană și ce face acest organism pentru tinerii europeni, transmte Politico.

A fost lansat un trailer oficial prin care tinerii din Uniunea Europeană erau invitați la petrecerea din metavers, care este spațiul virtual. Cu toate că trailerul a fost lansat, doar 44 de…

Citește mai mult pe impact.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

SURSE: Klaus Iohannis vine la Blaj. Va comemora 75 de ani de la desființarea Bisericii Greco-Catolice din România

Publicat

surse: klaus iohannis vine la blaj. va comemora 75 de

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent miercuri, 29 noiembrie, la Blaj. Acesta va participa la un eveniment comemorativ dedicat împlinirii a 75 de ani de la scoaterea în afara legii a Bisericii Române Unite, Greco-Catolice.

Prezența șefului statului a fost confirmată pe surse, pentru alba24.ro.

Mai exact, în prezența Preafericitului Părinte Cardinal Lucian Mureșan și a Episcopilor Sinodului, miercuri, 29 noiembrie, începând cu orele 16:45, în Catedrala „Sfânta…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Tavan PRĂBUȘIT peste mai multe persoane la o bancă din Dej. Sunt cel puțin trei VICTIME

Publicat

1701085192 ambulanta smurd pompieri isu accident.jpg

Tavanul unei sucursale a AlphaBank din Dej s-a prăbușit, luni, peste mai multe persoane. Sunt cel puțin trei victime. ISU Cluj a intervenit cu trei autospeciale.

„Forțele noastre au fost solicitate în urmă cu puține momente să intervină la sediul unei bănci din Dej, unde s-a prăbușit tavanul peste mai multe persoane. Echipajele au ajuns la fața locului și desfășoară o misiune de căutare-salvare.

Tavan PRĂBUȘIT peste mai multe persoane la o bancă din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Păltiniș Arena deschide sezonul de schi pe 30 noiembrie. Party și un concurs spectacol pe 1 decembrie

Publicat

păltiniș arena deschide sezonul de schi pe 30 noiembrie. party

După câțiva ani grei, în care zăpada s-a lăsat așteptată mult și bine, sezonul de schi și snowboard începe în 2023 în forță, cu o zi înaintea primei zile de iarnă calendaristică.

Stratul gros de zăpadă naturală a fost completat în ultimele săptămâni de zecile de tunuri de zăpadă, care au funcționat la capacitate maximă, iar în momentul acesta stratul de zăpadă pe pârtii este aproape perfect, măsurând câțiva zeci de centimetri buni, perfecți pentru a începe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spectacol gratuit, de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, la Alba Iulia. Ce se joacă la Teatrul de Păpuși ”Prichindel”

Publicat

spectacol gratuit, de 1 decembrie, ziua națională a româniei, la

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia își invită spectatorii la teatru. Este vorba despre un spectacol la care intrarea va fi gratuită. Va fi gratuită cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 Decembrie

Artiștii teatrului vor juca pentru cei mici, dar și pentru cei mari, joi 30 decembrie 2023, de la ora 12.00. Spectacolul jucat va fi ”Scufița Roșie”.

”Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!”, au transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe