Connect with us

ACTUALITATE

Succese în rafală ale IT-ului clujean. Firmă din Cluj cu birou în Silicon Valley. Alta, cumpărată de grup americano-japonez

Publicat

office two people business team meeting computers laptops paperwork 596254.jpgd e1584372626595.jpg

După ce firma clujeană de software Fortech SRL a anunţat că va fi cumpărată de un grup americano-japonez din Silicon Valley, o altă firmă clujeană anunţă că îşi deschide un birou în aceeaşi regiune, printr-o investiţie de 200.000 de euro.

Firmă clujeană cu birou în Silicon Valley

Dezvoltatorul de software Oves Enterprise anunţă deschiderea primului birou din SUA, în Silicon Valley, la Palo Alto, după o investiţie care s-a ridicat la valoarea de 200.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al companiei, peste 80% din cifra de afaceri înregistrată de Oves Enterprise este generată de birourile din…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Gest frumos şi rar. Un şofer CTP Cluj-Napoca a ajutat un nevăzător să urce într-un autobuz

Publicat

alex benchea 0.jpeg

În noianul de răutăţi şi fapte rele cu care ne confruntăm toţi sau de care auzim zilnic, există şi gesturi frumoase, umane, care ne fac să credem că umanitatea omului nu e pierdută de tot. Un astfel de gest a făcut un şofer al CTP Cluj-Napoca care, dezinteresat, a ajutat un nevăzător să urce într-un autobuz.

Vezi şi:

VIDEO FOTO. Clujeanul nevăzător Alex Benchea, „alpinistul cu ochii albi”, pe cele mai înalte vârfuri ale lumii

„Adesea, în călătoriile mele am avut parte de tot felul de situații, însă cel mai mult m-a impresionat dorința sinceră de a ajuta. Ca spre exemplu azi în…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Baschet masculin: U-BT Cluj-Napoca a pierdut la mare luptă la Venezia, în EuroCup

Publicat

u bt 1 e1674628668785.jpg

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă de echipa italiană Umana Reyer Venezia, cu scorul de 95-90 (25-17, 24-21, 20-29, 26-23), marţi seara, în deplasare, în Grupa A a competiţiei masculine de baschet EuroCup.

Campioana României a reuşit să egaleze în ultimul sfert, 80-80, dar apoi gazdele au revenit la conducere şi s-au impus cu 95-90.

Cei mai buni de la ”U” au fost Andrija Stipanovic, cu 15 puncte, 3 recuperări, 3 pase decisive, Leeonardo Meindl, 15 p, 5 rec, Stefan Bircevic, 13 p, 3 rec, Kasey Shepherd, 13 p, 6 pd, Patrick Richard, 12 p, 4 pd, şi Emanuel Căţe, 10 p, 4 rec.

Derek Willis a reuşit 19…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

FOTO. Poluare a apei din pârâul Calvaria în cartierul clujean Mănăștur. Poate proveni de la Baza Sportivă La Terenuri

Publicat

polu 1.jpg

Activistul de mediu Adrian Dohotaru, președintele asociației Societatea Organizată Sustenabil (SOS), a reclamat Primăriei Cluj-Napoca poluarea pârâului Calvaria din cartierul Mănăștur și a cerut măsuri de urgență.
”Reclam poluarea apei din pârâul canalizat Calvaria. Poluarea provine, cel mai probabil, de la baza sportivă La Terenuri și nu pare să aibă cauze naturale ca în alte situații in care se formează spumă pe rauri sau lacuri. Pare să fie determinată de folosirea unor substanțe chimice pentru curatenii outdoor in zona La Terenuri.
În consecință, cer determinarea cauzelor aparitei spumei, dar si…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Germania va trimite tancuri în Ucraina, în cadrul aranjamentului cu SUA

Publicat

olaf scholz cancelar germania sursa facebook

Guvernul Germaniei a decis trimiterea unui număr mic de tancuri în Ucraina şi va autoriza livrarea de vehicule blindate de fabricaţie germană de către naţiuni aliate, în cadrul acordului cu Statele Unite, afirmă oficiali politici de la Berlin, sub protecţia anonimatului.

Conform unor oficiali germani citaţi de publicaţia Der Spiegel, Guvernul Olaf Scholz intenţionează să furnizeze Ucrainei tancuri de tip Leopard 2. Probabil va fi transferată cel puţin o companie de tancuri de tip Leopard 2A6, adică 14 vehicule blindate.

În plus, Guvernul Olaf Scholz va autoriza furnizarea de tancuri de fabricaţie germană de către naţiuni aliate, printre care se numără Polonia şi ţări scandinave.

Deciziile, care ar urma să fie supuse aprobării Bundestagului, Camera inferioară a Parlamentului de la Berlin, în cel mai scurt timp posibil, poate chiar miercuri, se înscriu într-un acord cu Statele Unite, care au exercitat presiuni asupra Germaniei pentru a furniza capabilităţi militare avansate Ucrainei. Berlinul a obţinut de la Washington angajamentul de a furniza tancuri ultramoderne Ucrainei. Mediafax

Citește mai departe