Connect with us

EVENIMENT

Suma uriașă pe care a donat-o Ronaldo pentru victimele cutremurului din Siria și Turcia

Publicat

ronaldo

Superstarul Cristiano Ronaldo a făcut o donație generoasă pentru victimele cutremurului devastator produs recent în Siria și Turcia. Avionul încărcat cu ajutoare în valoare de 350.000 de dolari va ajunge la cei afectați de dezastru, potrivit Marca.

Fostul jucător de la Manchester United a fost mișcat de scenele tragice și a trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremurele din Siria și Turcia.

Legenda Portugaliei a plătit pentru transportul corturilor, pachetelor cu alimente, perne și pături, paturi, mâncare și lapte pentru copii și materiale medicale pentru a ajuta efortul umanitar în zonele afectate din Turcia și Siria. Această donație este evaluată la 350.000 de dolari.

În trecut, el și-a arătat generozitatea plătind 83.000 de dolari pentru a finanța operația pe creier a unui copil și donând 165.000 de dolari pentru un centru de oncologie din Portugalia, țara sa natală.

Ronaldo, care a fost ambasador pentru Save the Children, UNICEF și World Vision, a donat, de asemenea, un milion de dolari spitalelor portugheze în timpul perioadei de vârf a pandemiei de coronavirus.

Cel mai recent act de bunătate al lui Ronaldo a fost aplaudat de fanii și adepții din întreaga lume. Compasiunea și generozitatea sa față de cei mai puțin norocoși au constituit un exemplu excelent pentru alte celebrități și persoane.

Contribuțiile starului fotbalului sunt o rază de speranță pentru cei afectați de cutremur și arată că până și micile acte de bunătate pot face o diferență semnificativă în viața oamenilor.

(sursa: Mediafax)

sursa foto: Facebook/ Cristiano Ronaldo

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Orașul Alba Iulia, invadat de Tigrul Platanului, o insectă rezistentă. Cetățeni: Sunt cu sutele și atacă mai ales copiii

Publicat

video: orașul alba iulia, invadat de tigrul platanului, o insectă

Locuitorii din Alba Iulia se plâng că orașul a fost invadat de Tigrul Platanului, o insectă rezistentă și invazivă, care provoacă, mai ales copiilor, o înțepătură supărătoare.

Oamenii spun că aceste insecte sunt peste tot și intră chiar și în casă. ”Nu putem să ieșim afară pentru că sunt cu sutele și ne pișcă destul rău. Sunt în toate zonele orașului. Hainele noastre întinse pe balcon sunt pline și ele, nu putem lăsa geamurile deschise” a transmis o cititoare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spectacol cu zeci de călușari din Alba, Furdui Iancu, Leontina Farcaș, Veta Biriș și Marinela Baba la Poarta a III a Cetății

Publicat

spectacol cu zeci de călușari din alba, furdui iancu, leontina

Șapte grupuri de călușari din Alba altături de mari nume ale muzicii populare românești vor fi prezente vineri, 29 septembrie, la Poarta a III a Cetății din Alba Iulia. 

Este vorba despre un spectacol în care zeci de călușari vor urca pe scenă pentru a performa un spectacol care este înscris în în patrimoniul UNESCO, ca în ”Ritualul Călușului”.

Evenimentul va avea avea loc de la ora 18.00. Formațiile de călușari care vor participa sunt din următoarele localități:…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Raul Chiriac: Școală, stradă și spital. Șansa dezvoltării României stă în capacitatea de a investi în infrastructură (P)

Publicat

comunicat raul chiriac: Școală, stradă și spital. Șansa dezvoltării româniei

Viziunea pe termen lung, predictibilitatea și eficiența sunt principii ale unei administrații eficiente, care pune pe primul loc dezvoltarea comunității. Investițiile în infrastructura locală sunt indicatori ai sănătății unei comunități și al modului în care aceasta alege să se raporteze la viitor.

Ca parte a acestui joc, mă uit cu interes la evenimentele politice curente, la discuțiile pe marginea fiscalității ca resort al corectitudinii și echilibrului, la eforturile de a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. Calendar, condiții pentru candidați, reguli la examen, modele de subiecte

Publicat

definitivat 2024: înscrieri până în 13 octombrie. calendar, condiții pentru

Definitivat 2024: A fost anunțat calendarul examenului de anul viitor, aprobat de Ministerul Educației. Profesorii se pot înscrie până în 13 octombrie, iar proba scrisă va fi în 24 iulie 2024.

Prin concursul de definitivat, cadrele didactice cu cel puțin un an de vechime în învățământ dobândesc titlul de profesor cu drept de practică în învăţământul preuniversitar.

Examenul este obligatoriu pentru obținerea gradelor didactice.

În prima etapă a concursului, sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe