Connect with us

EVENIMENT

SUMMIT SIBIU: Incident aviatic. Avionul în care se afla delegaţia din Marea Britanie a lovit o pasăre

Publicat

avion-pasageri

Avionul în care se afla delegaţia din Marea Britanie, oficiali care participă la Summit-ul din Sibiu, a lovit, în noaptea de miercuri spre joi, o pasăre. Incidentul ar fi fost unul minor.

Precizări de la reprezentanţii Aeroportului Sibiu:

„Incidentul de tip bird strike petrecut în cursul serii zilei de ieri, 8.05.2019, a fost unul minor. Toți pasagerii aflați la bordul aeronavei fiind în siguranță. Situația se află în curs de remediere, acest incident minor neafectând programul de zbor al delegației”.

foto: arhivă

Urmărește știrile romania24.ro pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


EVENIMENT

Joe Biden o comite din nou: „Unde este Jackie? Cred că urma să fie aici”. Aceasta este decedată din 3 august

Publicat

joe biden o comite din nou: „unde este jackie? cred

Președintele Joe Biden s-a dat din nou în spectacol, spre stupoarea tuturor. El a făcut apel la o membră a Congresului recent decedată în remarcile făcute la o conferință despre foamete pe care a ajutat-o să o organizeze, adresându-se deputatului ca și cum ar fi fost încă în viață.

La o conferință privind foametea

„Jackie, ești aici? Unde este Jackie? Cred că urma să fie aici”, a spus Biden.

Joe Biden se referea la Jackie Walorski, o fosta Membră a Camerei Reprezentanților a Statelor Unite ale Americii, care a decedat pe data de 3 august. 

În comentariile sale de miercuri, la o conferință privind foametea, Biden a mulțumit unui grup bipartizan de legislatori care au împins Casa Albă să organizeze evenimentul, printre care senatorul democrat de New Jersey Cory Booker, reprezentantul democrat de…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Alertă în SUA. Uraganul Ian lovește Florida cu o putere nebănuită

Publicat

alertă în sua. uraganul ian lovește florida cu o putere

Uraganul Ian a început miercuri să lovească coasta Golfului Florida cu vânturi puternice și ploi torențiale, ceea ce a determinat autoritățile să anunțe locuitorii că este prea târziu pentru a evacua, în timp ce ochiul furtunii se apropia de țărm cu o putere apropiată de categoria 5.

Uraganul Ian s-a dezlănțuit în Florida

La ora 11.00 ET (1500 GMT), Ian se afla la aproximativ 80 km sud-vest de Punta Gorda, Florida, cu vânturi susținute de 250 km pe oră, a anunțat Centrul Național al Uraganelor din SUA.

Aceasta a fost la mică distanță de o desemnare de categoria 5, care este cea mai severă clasificare a furtunilor, cu vânturi susținute de cel puțin 157 de mile pe oră, deși se aștepta ca Ian să slăbească după ce va atinge pământul, a precizat centrul.

Meteorologii spun că Ian va dezlănțui…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Doi români, furturi și înșelăciuni de 160.000 de euro în Austria. Cum îi păcăleau pe cei cu care veneau în contact

Publicat

doi români, furturi și înșelăciuni de 160.000 de euro în

Doi români au fost arestați în Austria, fiind acuzați de mai multe furturi și înșelăciuni. Conform autorităților, paguba provocată s-ar ridica la peste 160.000 de euro. Iată ce le-a putut trece prin minte acestora și cum ajungeau să își păcălească victimele.

Doi români, arestați în Austria

Doi români, în vârstă de 24, respectiv 20 de ani, au fost prinși de polițiștii austrieci, după ce au comis o serie de infracțiuni în această țară. Aceștia sunt acuzați de furturi și înșelăciuni de peste 160.000 de euro. Conform Vienna Online, unul dintre cei doi infractori ar fi oferit spre vânzare pe internet îmbrăcăminte sport, jucării și aparate electrice, însă nu a ajuns să le livreze niciodată.

În plus, acesta și un alt complice ar fi furat mai multe biciclete electrice. Potrivit…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Speriați de facturile uriașe la energie, mulți români se întorc la tradiționala sobă. Până la cât se ridică economia

Publicat

speriați de facturile uriașe la energie, mulți români se întorc

Se anunță o iarnă dificilă și tot mai mulți români caută, din pricina facturilor imposibile la energie, să găsească soluții pentru a ieși cu bine din iarnă. Astfel, chiar și unii dintre cei care locuiesc la oraș vor să treacă la încălzirea pe lemne, mai ieftină decât cea pe gaz.

Mulți românii se înghesuie să cumpere sobe și șeminee

În ultimul timp au crescut cererile pentru sobe și șeminee. O sobă poate menţine căldura în casă chiar şi până la 8 – 10 ore. Din calcule vehiculate, rezultă o economie de până la 30%. Dar totul depinde, evident, de prețurile din această iarnă la gaz și la lemn.

„Având o suprafaţă unde putem băga şi lemne mai mari şi putem menţine focul pe o perioadă mai mare, cu ajutorul unor pompe şi a altor accesoriii, putem să încălzim chiar şi o casă…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe