Connect with us

EVENIMENT

Sute de mașini și persoane, controlate de polițiștii și jandarmii din Alba. Amenzi de peste 16.000 de lei și permise reținute

Publicat

actiune politia control trafic.jpeg

Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 331 de persoane și au fost verificate 179 de autovehicule.

Au fost constatate 80 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Au fost sancționate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

UBB Cluj lansează platforma INSPIRE, una dintre cele mai avansate structuri de cercetare în sănătate la nivel internațional

Publicat

ubb inspire 1000x600.jpg

Universitatea ”Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj lansează platforma INSPIRE InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging, una dintre cele mai avansate structuri acamedice și de cercetare din domeniul sănătății la nivel internațional.

UBB Cluj lansează, luni, în cadrul evenimentului INSPIRE Week, Platforma INSPIRE, probabil cea mai avansată platformă de cercetare în InfoBioNano4Health&Biomedical Imaging din spațiul cuprins între Vestul Europei și China. Este vorba despre una…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drama unor familii care se dezbină, tema de luni a festivalului de teatru de la Alba Iulia: ”La câțiva oameni distanță de tine”

Publicat

drama unor familii care se dezbină, tema de luni a

A doua zi a Festivalului de Teatru ”Povești” din Alba Iulia sta sub semnul familiei. Dacă prima parte a zilei a fost marcată de relația părinte-copil, seara va aduce pe scenă o temă care a afectat zeci de generații, în ultimii 30 de ani: migrația. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cinci bărbați din Sântimbru, reținuți de polițiști. Au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică

Publicat

whatsapp image 2021 04 08 at 08.58.32 1.jpeg

Cinci bărbați din comuna Sântimbru au fost reținuți de polițiști după ce au provocat un scandal și s-au luat la bătaie, în zona Sântimbru Fabrică.

Citește mai departe

EVENIMENT

A murit fostul director al fabricii de porțelan Iris Cluj-Napoca, Mircea Moga

Publicat

lumanare doliu 1000x600.jpg

Luni a decedat o mare personalitate a Clujului, unul din marii manageri din industria porțelanului, fost director al fabricii Iris și apoi al firmei Porcelain Manufactures, Mircea Moga (82 de ani).

Acesta a condus Iris în perioada de dinainte de 1989, iar după Revoluție, în 1990, a înființat Porcelain Manufactures, care a fost prima companie privată, producătoare de porțelan din România.

Patru ani mai târziu, Mircea Moga a achiziționat societatea Artfil…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe