Connect with us

EVENIMENT

Tâlhărie ca-n filme în Dolj, pentru un simplu telefon. Cine este suspectul

Publicat

catuse bun e1662989154100.jpg

Un tânăr de 18 ani, din comuna Vela, județul Dolj, a fost reținut pentru tâlhărie.

Ieri dimineaţă, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 68 de ani, din Vela, că, în noaptea de 24/25 ianuarie, o persoană necunoscută, având fața acoperită și având asupra sa un cuțit, ar pătruns în locuința sa, de unde i-a sustras un telefon mobil.

A fost identificat principalul suspect în persoana unui tânăr de 18 ani din comuna Vela.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, transmite Poliția Dolj.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cristian Tudor Popescu, Florin Chilian, Liviu Stănescu și Costel Pătrășcan la Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 Alba Iulia

Publicat

cristian tudor popescu, florin chilian, liviu stănescu și costel pătrășcan

Târgul de cArte Alba Transilvana este unul dintre cele mai așteptate evenimente culturale din județul Alba. Anul acesta își va deschide porțile în data de 10 mai 2024, începând cu ora 10.30.

Pe toată perioada desfășurării târgului, respectiv în perioada 10-12 mai 2024, organizatorii au pregătit pentru iubitorii de carte numeroase surprize din zona culturii scrise și nu numai.

Prima zi a târgului de carte va fi încheiată cu o conferință susținută de Ana Blandiana…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO Gabriel Pleșa, la Alba24: Când vor fi gata lucrările de mobilitate, soluții și proiecte pentru traficul din Alba Iulia

Publicat

video gabriel pleșa, la alba24: când vor fi gata lucrările

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa a fost prezent joi, în studioul Alba24, unde a vorbit despre stadiul lucrărilor la proiectele de mobilitate dar și despre planurile administrației în ceea ce privește traficul din municipiu.

Acesta a anunțat data la care albaiulienii vor scăpa de șantierele din oraș, respectiv când ar urma să fie finalizate proiectele de mobilitate pe principalele bulevarde din municipiu.

Potrivit lui Gabriel Pleșa, administrația locală vrea să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Flaviu Udrea, CANDIDATUL Alianței USR+ARI pentru Florești

Publicat

flaviu udrea e1714146413253.jpg

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România.

„Floreștiul nu mai poate irosi încă patru ani. Alianța Uniți pentru Florești USR+ARI este alternativa la actuala administrație locală, care în ultimii ani și-a văzut doar interesele proprii și mai puțin pe cele ale cetățenilor. Pe 9 iunie trebuie să facem o schimbare dacă vrem…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Percheziții la mai multe firme din Alba și Bistrița Năsăud. Cum au încercat să evite plata impozitului către stat

Publicat

perchezitii mascati droguri.webp.webp

Mai multe firme din Alba și Bistrița Năsăud au fost percheziționate de polițiștii de la Criminalitate Economică ai IPJ Alba. 

Perchezițiile au avut loc joi, 25 aprilie 2024 și au fost comunicate o zi mai târziu, pe 26 aprilie, de către reprezentanții IPJ Alba. Descinderile au legătură cu un dosar mai vechi al polițiștilor, deschis în 2023. 

Au fost efectuate 15 percheziții, pe raza județelor Alba și Bistrița Năsăud, în cadrul unui dosar penal care vizează fapte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe