Connect with us

EVENIMENT

Tânăr de 28 de ani, bolnav de COVID-19, găsit spânzurat într-o toaletă a Spitalului Județean din Arad

Publicat

spital arad

Un pacient în vârstă de 28 de ani internat pentru COVID-19, dar cu evoluţie bună, a fost găsit spânzurat într-o baie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, poliţiştii afirmând că din primele cercetări rezultă că a fost vorba de o sinucidere.

Purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz, a declarat luni, pentru AGERPRES, că tânărul a fost internat în 19 martie, după ce s-a confirmat că este infectat cu SARS-CoV-2 şi a dezvoltat simptomatologia specifică bolii COVID-19.

Potrivit sursei citate, pacientul a fost găsit spânzurat într-o baie a Secţiei Interne II, din clădirea fostului spital municipal, devenită secţie a SCJU.

„Pacientul se afla în zona ‘roşie’ a spitalului, iar o asistentă a observat că nu s-a întors în salon de la baie şi a mers să verifice. În momentul în care l-a găsit spânzurat, a solicitat prezenţa medicului de gardă şi a unui medic de terapie intensivă. Au început manevre de resuscitare care au durat o oră şi jumătate, după care a fost declarat decesul”, a spus Simina Roz.

Bărbatul urma să fie externat peste câteva zile, după ce starea sa de sănătate a avut o evoluţie bună. El nu ar fi prezentat semne de anxietate sau depresie, conform reprezentanţilor spitalului.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, din primele cercetări reiese că a fost vorba de o sinucidere, iar cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Pastorala de Paște a Cardinalului Lucian, Arhiepiscopul Bisericii Greco Catolice din Alba: Mesaj pentru credincioși

Publicat

pastorala de paște a cardinalului lucian, arhiepiscopul bisericii greco catolice

Cardinalul Lucian, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, a transmis pastorala de Paște pentru toți credincioșii greco catolici. 

”Prin aceste versete care dau tonul timpului liturgic în noaptea de Paşti, la Slujba Învierii, ne alăturăm ritmului paşilor femeilor purtătoare de mir. Împreună cu ele, ne întoarcem de la mormântul gol, alergând să ducem discipolilor lui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Rezultate de excepție pentru ELEVII clujeni la concursul Conference of Young Scientists din Izmir

Publicat

elevi clujeni concurs main.jpg

Elevii clujeni care au participat la concursul interdisciplinar ,,Conference of Young Scientists”, care a avut loc la Izmir, în Turcia, s-au întors acasă cu premii și medalii.

România a participat la această competiție de excelență, care promovează formarea abilităților de cercetare științifică și dezvoltarea creativității, cu un lot de elevi de la mai multe licee din Cluj-Napoca.

Rezultate de excepție pentru ELEVII clujeni la concursul Conference of Young…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Peste 200 de polițiști din Alba, la datorie de Florii. Recomandări pentru cetățeni

Publicat

peste 200 de polițiști din alba, la datorie de florii.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră pe principalele drumuri pe care se preconizează creșteri ale valorilor de trafic.

Citește mai departe

EVENIMENT

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

sâmbăta asta, la alba mall, e parada iepurașilor (p)

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe