Connect with us

EVENIMENT

Tânăr din Alba, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic, în timp ce conducea un motoscuter. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

tânăr din alba, cu dosar penal după ce a fost

Un tânăr din Alba s-a ales cu dosar penal după ce a condus un motoscuter fără a deține permis. În plus, vehiculul nu era înmatriculat.

Potrivit IPJ Alba, marți, 8 octombrie, în jurul orei 14.00, polițiștii Postului de Poliție Lunca Mureșului, în timp ce acționau pe raza localității Lunca Mureșului, au oprit, pentru control, un motoscuter care era condus de un tânăr de 22 de ani, din localitate.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Noi medicamente incluse pe lista celor gratuite sau compensate, de la 1 noiembrie. Decizie la Guvern

Publicat

noi medicamente incluse pe lista celor gratuite sau compensate, de

Noi medicamente vor fi incluse, de la 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate. Anunțul a fost făcut de premierul Marcel Ciolacu, miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Este vorba despre medicamente pentru boli oncologice şi pentru multe afecţiuni cronice, precum şi pentru transplantul medular.

„Aprobăm noi medicamente ce vor fi incluse, începând cu 1 noiembrie, pe lista celor gratuite sau compensate. Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Cum arată Dacia Bigster, cel mai mare și mai scump model al mărcii. Versiuni de motorizare și dotări

Publicat

video: cum arată dacia bigster, cel mai mare și mai

Dacia a prezentat noul Bigster, un SUV hibrid cu 5 locuri produs în România. Fratele mai mare al lui Duster are un design modern și aerodinamic și beneficiază de un interior spațios și bine echipat. 

Compania nu precizat deocamdată detalii despre prețuri, însă presa a scris că acestea vor porni de la aproximativ 25.000 de euro. La variantele hibride, cu dotările maxime, prețurile vor trece de 30.000 de euro, fiind astfel…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Exproprieri pentru școală în Bună Ziua. Despăgubiri de peste 17 milioane de lei pentru șase proprietăți

Publicat

scoala buna ziua 3.jpg

Consilierii locali ai municipiului Cluj-Napoca vor dezbate, în ședința de vineri, 11 octombrie, un proiect de hotărâre privind aprobarea coridorului de expropriere și a sumelor necesare exproprierii unor imobile pentru realizarea unei școli în cartierul Bună Ziua.

Potrivit proiectului de hotărâre, va fi expropriată o suprafață de 16.640 metri pătrați de teren, necesari pentru construirea unei școli cu învățământ primar și gimnazial, pe strada Bună…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum s-a produs accidentul mortal din Straja, în care un bărbat a decedat după ce a căzut de pe un tractor. Ce spune poliția

Publicat

cum s a produs accidentul mortal din straja, în care un

Cum s-a produs accidentul mortal din Straja. Marți, în jurul orei 16.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la un accident rutier pe raza localității straja, comuna Berghin. 

Este vorba despre un accident rutier în care un bărbat și-a pierdut viața. La o zi de la producerea accidentului, polițiștii din Alba au făcut o serie de precizări legate de modul în care s-a produs accidentul. 

Potrivit IPJ Alba, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe