Connect with us

EVENIMENT

Tânăr din Iași, arestat preventiv după ce a furat o poşetă cu bani dintr-o locuinţă

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a furat dintr-o locuinţă o poşetă în care se aflau 500 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Ioana Bîlea, a declarat, marţi, că poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul reşedinţă, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de furt calificat.

„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat indicii că, în noaptea de 20 spre 21 februarie, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Iaşi, ar fi pătruns, fără drept, în locuinţa unei tinere de 26 de ani de unde i-ar fi sustras o geantă ce conţinea suma de 500 de lei şi alte bunuri personale, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 700 de lei. În urma percheziţiei de luni, poliţiştii au ridicat bunurile personale, cu valoare probantă în cauză. Tânărul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus, faţă de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul IPJ”, a spus Ioana Bîlea. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. O PLIMBARE prin Grădina Botanică, după care o bere rece și un spectacol

Publicat

gradina botanica 3 e1711557257849.jpg

Ultimul weekend din martie se anunță unul extrem de călduros la Cluj-Napoca. Recomandarea Cluj24: o plimbare prin Grădina Botanică, apoi o bere rece la o terasă iar seara un concert sau un spectacol.

Vineri, 29 martie, Opera Română vă invită de la ora 18.30 la spectacolul „Lacul Lebedelor” de Ceaikovski.

În ciuda temerilor contemporanilor că predilecția pentru balet a compozitorului rus avea să îi afecteze considerabil reputația de simfonist, tocmai…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Camere de supraveghere audio-video în școli. Ce spun elevii despre măsura propusă de Ministerul Educației

Publicat

camere de supraveghere audio video în școli. ce spun elevii despre

Camere de supraveghere audio-video în școli. Reprezentanţii Consiliului Naţional al Elevilor precizează că este necesară stocarea sigură a imaginilor video.

Modificările legislative au fost anunțate la începutul acestei săptămâni, de ministrul Educaţiei, Ligia Deca.

Școlile vor putea decide instalarea sistemelor de supraveghere video-audio pentru asigurarea pazei şi protecţiei persoanelor şi a bunurilor, precum şi ca măsură de prevenţie a actelor de violenţă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ioan Popa, managerul companiei Transavia, din Alba: Produsele din carne de pasăre s-au scumpit cu 35% în ultimii 10 ani

Publicat

ioan popa, managerul companiei transavia, din alba: produsele din carne

Fondatorul companiei din Alba, Transavia, Ioan Popa, a spus că produsele din carne de pasăre s-au scumpit în ultimii 10 ani. Acesta a spus că produsele s-au scumpit cu 35%, în condițiile în care costurile de producție au înregistrat un avans mult mai mare, dar și salariile angajaților din domeniu au crescut. 

Ioan Popa a spus că în acceași perioadă, salariile au crescut cu 200%. Declarațiile au fost făcute în cadrul evenimentului de lansare al ziarului G4food.ro.

„Eu pot…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident pe strada Septimiu Albini. Un motociclist a fost rănit

Publicat

motocicleta accident general.jpg

Un accident de circulație, în care au fost implicate o mașină și o motocicletă a avut loc în urmă cu puțin timp de strada Septimiul Albini din Cluj-Napoca. Motociclistul a fost rănit.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca sunt cei care intervin la accident.

Accident pe strada Septimiu Albini. Un motociclist a fost rănit

Din primele date, în accident au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

Potrivit reprezentanților ISU Cluj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe