Connect with us

EVENIMENT

Tânăr din județul Bihor, prins de trei ori în mai puțin de o lună, fără permis la volan

Publicat

controale desfășurate de polițiștii din harghita. au fost aplicate amenzi
fotografie cu caracter ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, originar din Bihor, a fost reținut timp de 24 de ore, după ce a fost surprins conducând fără a deține un permis de conducere. Într-un interval mai scurt de o lună, acesta a fost oprit în trafic de către autorități de trei ori și, de fiecare dată, s-a constatat că nu deține permisul necesar.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a fost depistat în trei situaţii separate.

Prima dată, la data de 18 aprilie, în jurul orei 22.50, pe drumul judeţean 768 din localitatea Hidişelu de Sus, în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, la data de 20 aprilie, în jurul orei 13.45, a fost observat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal 67 din localitatea Gepiş, tot fără a deţine permis de conducere.

La data de 11 mai, în jurul orei 20.20, tânărul a fost prins pentru a treia oară în trafic, pe Drumul Naţional 76, în localitatea Băile Felix, conducând un autoturism fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va răspunde în faţa legii pentru conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Sursa: MediaFax

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cabinetele medicilor de familie vor putea obţine statutul de unitate sanitară de utilitate publică

Publicat

cabinetele medicilor de familie vor putea obţine statutul de unitate

Proiectul prin care se creează posibilitatea cabinetelor medicilor de familie de a obţine statutul de unitate sanitară de utilitate publică a primit raport favorabil din partea Comisiei de sănătate a Camerei Deputaţilor.

„Astăzi, am mai făcut un pas pentru facilitarea asigurării asistenţei medicale primare, cu precădere în mediul rural.

Prin proiectul de lege iniţiat împreună cu colegii mei şi care a primit raportul favorabil al Comisiei pentru sănătate şi familie a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Incendiu la un apartament în Cluj-Napoca. Au ars o canapea și mobilier. Cauza izbucnirii focului

Publicat

pompieri incendiu bun bun.jpg

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit, marți, la un incendiu care s-a manifestat în incinta unui apartament situat pe strada Aleea Peana din cartierul Mănăștur.

”Din primele informații, flăcările au afectat o canapea și mai multe elemente de mobilier, fără să se extindă la alte încăperi. Incendiul a fost lichidat, iar apartamentul ventilat. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor și nicio persoană nu a solicitat îngrijiri…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un urs a fost zărit în satul Laz, comuna Săsciori. Locuitorii, avertizați printr-un mesaj RO Alert

Publicat

un urs a fost zărit în satul laz, comuna săsciori.

Reprezentații pompierilor din Alba au comunicat că un urs a fost zărit pe raza unei localități din județ, marți, 26 septembrie, în jurul orei 17.00. 

Mai exact, pe raza satului Laz, comuna săsciori, a fost semnalată prezența unui urs.

În urma semnalării prezenței animalului, s-a transmis locuitorilor din zonă un mesaj RO ALERT.

Locuitorii sunt sfătuiți să nu interacționeze cu animalul, să nu încerce să îl hrănească sau să facă poze cu el.

sursă: arhiva…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VINERI: Expoziția Materie și Icoană, la Alba Iulia. Ateliere de preparare a pigmenților după metode folosite în urmă cu 300 de ani

Publicat

vineri: expoziția materie și icoană, la alba iulia. ateliere de

Albaiulienii și turiștii care se vor afla vineri în Cetatea Alba Carolina vor putea să descopere arta vechilor icoane transilvănene pictate pe lemn și culorile cu care se picta în urmă cu trei sute de ani.

Pe aleea din fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia va avea loc pe 29 septembrie, de la ora 17:00, vernisajul expoziției stradale „Materie și Icoană”, în cadrul evenimentului „Noaptea Cercetătorilor Europeni-2023”. Vernisajul va fi urmat de ateliere demonstrative de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe