Connect with us

EVENIMENT

Tânăr din județul Sibiu, REȚINUT de polițiști după ce a comis mai multe infracțiuni, printre care și lovirea a două femei

Publicat

politia 112 general generic 1000x600
Arhivă foto

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de polițiști după ce duminică seară, la data de 30 octombrie 2022, ar fi comis mai multe infracțiuni, printre care și lovirea a două femei. Tânărul a sparg unul dintre geamurile unei locuințe din localitatea Boian.

Potrivit IPJ Sibiu, la data de 31 octombrie 2022, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, din localitatea Boian.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, violență domestică, nerespectarea unei hotărâri judecătorești, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal.

În fapt, la data de 30 octombrie 2022, în jurul orei 19,50, prin apel 112, Secția de Poliție Rurală Mediaș a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Boian, un bărbat a lovit două femei.

Ca urmare a cercetărilor efectuate cu ocazia intervenției, polițiștii au constatat că, la data de 30 octombrie 2022, în jurul orei 19,30, pe raza localității Boian, un localnic în vârstă de 21 de ani ar fi spart unul dintre geamurile imobilului unde locuiește fosta concubină, ar fi pătruns fără drept în imobil, ar fi lovit-o pe proprietara imobilului și ar fi obligat-o pe fosta concubină ca, împreună cu cei doi copii ai lor, să-l însoțească într-un alt imobil din aceeași localitate.

Bărbatul ar fi lovit-o pe femeie în zona capului și a spatelui după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Femeia deține un ordin de protecție emis de instanță împotriva presupusului agresor.

Conform sursei citate, la data de 31 octombrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Acesta va fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Secției de Poliție Rurală Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO: Primăria Alba Iulia vrea să termine până în 2026 pasajul subteran de sub Calea Moților. Ce spune primarul Gabriel Pleșa

Publicat

video: primăria alba iulia vrea să termine până în 2026

Primarul Gabriel Pleșa a spus că Primăria Alba Iulia ar putea finaliza pasajul subteran pe sub Calea Moților, până în 2026. Este vorba despre proiectul care ar urma să rezolve problema traficului infernal dinspre Micești. 

Momentan totul este la stadiul de proiect, însă în studioul Alba24.ro, Gabriel Pleșa a spus că lucrările ar putea fi terminte până în 2026.

Acesta a mai vorbit și despre alte teme de actualitate din Alba Iulia, într-un interviu alături de Claudiu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Accident pe centura Vâlcele-Apahida. Un bărbat a rămas încarcerat

Publicat

smurd 2 e1650823607683.jpg

Un accident a avut loc sâmbătă dimineață la ieșire din cartierul Borhanci, pe centura Vâlcele-Apahida.

Pompierii au intervenit sâmbătă dimineață la un accident petrecut pe centura Vâlcele-Apahida, la ieșire din cartierul Borhanci.

Din primele informații, ar fi vorba despre un accident cu o singur autoturism, în interiorul căruia se afla un bărbat încarcerat.

Victima este conștientă și cooperantă.

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

MESAJE de FLORII 2024: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori. Felicitări în zi de sărbătoare

Publicat

mesaje de florii 2024: idei de urări pentru cei care

MESAJE DE FLORII 2024, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORIIÎn fiecare an, în duminica dinaintea Sfintelor Sărbători de Paşte se sărbătoresc Floriile.

Este ziua în care se sărbătorește intrarea lui Iisus Hristos în Ierusalim după învierea lui Lazăr, dar este una dintre sărbătorile în care mulţi români îşi sărbătoresc ziua numelui, potrivit Basilica.

Nume sărbătorite de FLORII

Fie că au primit numele unei flori, fie că îi cheamă Florin, Florina, Florica,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Angajați ai Registrului Comerțului din Alba și din țară au protestat la Ministerul Justiției. Se pregătesc de grevă

Publicat

video: angajați ai registrului comerțului din alba și din țară

Angajații de la Registrul Comerțului sunt hotărâți să continue acțiunile de protest și se pregătesc pentru a intra în grevă. Vineri, 26 aprilie 200 de persoane au protestat în fața sediului Ministerului Justiției. 

Însă după discuțiile de vineri aceștia sunt hotărâți să meargă mai departe cu protestul. La acțiunea de vineri au participat și angajați ai Registrului Comerțului din Alba.

Ce au spus sindicaliștii

”Rezultatul discuțiilor din 26 aprilie 2024…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe