Connect with us

EVENIMENT

Tânăr reținut în scandalul din campania pentru alegerile locale parțiale, într-o localitate din Ilfov

Publicat

arestat catuse
Arhivă foto

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și uz de armă fără drept, în scandalul izbucnit luni în satul Cozieni din comuna Găneasa, județul Ilfov.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii din Voluntari au reținut un bărbat în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Acesta va fi prezentat marți Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal și continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Buftea.

Cercetările au început după ce doi bărbați ar fi tras cu pistolul în aer și ar fi aruncat cu pietre după o femeie, care a sunat la 112. Se pare că scandalul a pornit de la un banner electoral, iar agresorii sunt tată și fiu.

Cei doi bărbați au fost duși la secția de Poliție, pentru audieri. În comuna Găneasa pe 27 iunie vor avea loc alegeri locale parțiale.

sursa: mediafax.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primăria Alba Iulia caută firme care să curețe zonele de colectare a deșeurilor din municipiu. Valoarea contractului

Publicat

primăria alba iulia caută firme care să curețe zonele de

Primăria Alba Iulia caută firme care să asigure curățarea și dezinfectarea zonelor unde sunt puncte de colectare a deșeurilor din municipiu.

Este vorba despre cele peste 100 de platforme de gunoi, subterane și supraterane.

Primăria a lansat în 25 martie procedura de achiziție directă. Obiectul este ”curățarea și dezinfectarea platformelor subterane și supraterane din municipiul Alba Iulia.

Aceste servicii vor fi asigurate pentru:

  • 65 de platforme supraterane dotate cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie masina alba 1000x600.jpg

Un bărbat din Aiud a fost reținut de Poliție, după ce a avut discuții cu fosta iubită. Acesta avea interdicție să se apropie de femeie, pe baza unui ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, luni, 25 martie, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Aiud.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Cum a reușit un polițist din Alba să completeze greșit un proces verbal. Eroare comisă l-a ajutat în instanță pe șoferul amendat

Publicat

cum a reușit un polițist din alba să completeze greșit

Un șofer din Alba care a mers în instanță pentru a cere anularea unei amenzi, a primit ”ajutor” chiar din partea poliției. Mai exact, din partea polițistului care l-a amendat. 

Este vorba despre o amendă de 1305 și 6 puncte de penalizare, primită după ce șoferul ar fi încălcat viteza legală pe raza localității Sântimbru.

În instanță, în data de 21 martie 2024, magistrații Judecătoriei Blaj au analizat procesul verbal și imaginile de pe radar și au descoperit o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ministerul Finanțelor MODIFICĂ forma de sancționare în cazul e-Factura. De când vor fi aplicate AMENZI

Publicat

1711473031 e factura.png

Ministerul Finanțelor modifică forma de sancționare în cazul e-Factura. Acesta vrea să prelungească perioada pentru neaplicarea amenzilor, pentru cei care nu folosesc Ro e-Factura. Mai exact, perioada va fi extinsă până la 31 mai. 

Asta însemană că cei care nu transmit  facturile în sistemul RO e-Factura vor fi sancționați de la 1 iunie. Momentan este vorba despre un proiect de lege ce va fi adoptat în cursul acestei săptămâni, scrie
Citește mai mult pe
Cluj24.ro

Citește mai departe