Connect with us

EVENIMENT

Tânăra care a alertat 112 spunând că este sechestrată a fost găsită. Totul a fost o farsă. Nu a fost nicio clipă în pericol

Publicat

apel

Tânăra care a sunat la 112, vineri seara, a fost găsită și a declarat polițiștilor că a fost o farsă. Asta după ce zeci de polișiști, dar și locuitori din zonă au încercat să o găsească. În total, fata a sunat de 13 ori la 112, de pe două telefoane diferite. Polițiștii au găsit-o vineri noapte, în jurul orei 2.00, iar fata le-a confirmat că a fost o farsă. Este vorba despre o adolescentă de 16 ani din Constanța.

Citește și O tânără a anunțat la 112 că este sechestrată într-un apartament din București. Poliția, în alertă

Reamintim că mai multe echipaje de poliţie din București au fost alertate, vineri după-amiaza, de o tânără, care a sunat la 112 şi a reclamat că este ţinută cu forţa într-un apartament din zona Moghioroș din Drumul Taberei.

Polițiștii au verificat în mai multe blocuri, ajutați și de locuitori din cartier. După 12 apeluri la 112 și indicii legat de zona în care se află, fata a mai revenit cu un apel şi le-a spus poliţiștilor că nu mai are nevoie de ajutor şi i-a rugat să părăsească zona.

În jurul orei 2.00, agenţii au reuşit să o găsească pe fată într-o parcare. Aceasta ar fi spus că a alertat poliţia pentru că a vrut să se răzbune pe prietenul ei, după o ceartă.

Într-un comunicat oficial, Serviciul de Telecomunicații Speciale a explicat cum s-a făcut localizarea tinerei din București, care a sunat la 112 și a anunțat că a fost sechestrată într-un apartament.

„În urma solicitărilor primite la Biroul de Presă al STS cu referire la apariția în spațiul public a unor informații despre un caz de sechestrare a unei tinere în București, precizăm că la Centrul unic pentru apeluri de urgență 112, în data de 23.08.2019, au fost primite apeluri de pe două numere telefonice diferite, în legătură cu cazul sus-menționat, după cum urmează:

– de la primul număr de telefon s-au efectuat 3 apeluri telefonice la orele 17:12:28, 17:14:12 și 17:17:51, indexate pe informații cu privire la fapte de competența poliției;

– de la cel de-al doilea număr de telefon s-au efectuat 10 apeluri telefonice la orele: 03:36:45, 05:04:11, 17:59:42, 18:01:49, 18:19:21, 18:23:55, 20:24:25, 21:09:39, 21:13:25 și 22:35:18 indexate ca informații de competența poliției și lipsire de libertate.

Pentru ambele numere de telefon, potrivit informațiilor de localizare transmise de operatorul de telefonie mobilă către Sistemul 112 și disponibile atât operatorului 112 al STS cât și dispecerilor agențiilor specializate de intervenție, sectorul de cerc are o suprafață de 0,14 km2”, se arată în comunicatul instituției.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Săptămâna Verde la Școala „Simion Lazăr” Lunca Mureșului. Ateliere în engleză pentru copii, alături de studenți, despre natură

Publicat

săptămâna verde la Școala „simion lazăr” lunca mureșului. ateliere în

Săptămâna Verde la Școala Gimnazială „Simion Lazăr” Lunca Mureșului a debutat cu activități pentru elevi, organizate împreună cu studenți de la Cluj. Copiii au avut ocazia să învețe despre natură și să exerseze limba engleză.

Au fost implicați în proiectul de educație non-formală ”Let’s Celebrate Earth Day Together!”. Acesta a fost realizat în parteneriat cu Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere a Universității…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 564 de posturi la Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri de muncĂ în alba: 564 de posturi la alba

Locuri de muncă în Alba: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 23 aprilie. Sunt vacante 564 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

AICI: ADAUGĂ ANUNȚ ANGAJARE

Agenţia Locală…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

Publicat

masini floresti.jpg

Floreștiul e blocat din cauza unei avarii. Conducta principală de canalizare care traversează localitatea s-a spart și se intervine pe DN1, anunță Compania de Apă Someș. Din această cauză se circulă bară la bară.

Deocamdată, reprezentanții companiei nu au putut preciza cât vor dura lucrările.

BLOCAJ pe DN1 în Florești. S-a spart conducta principală de canalizare care traversează localitatea

„Urmare a unei avarii la conducta principală de canalizare…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

ploaie alba24 umbrela cod galben vreme rea ploi 1000x600.jpeg

Vremea în România până la jumătatea lunii mai: Variații mari de temperatură și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni. Ne așteaptă o perioadă cu vreme instabilă, cu multe precipitații, atât de necesare în agricultură.

Ultimele zile din luna aprilie aduc o vreme rece, cu multe precipitații în mare parte din țară. Însă odată cu primele zile din mai vremea va fi frumoasă, cu temperaturi potrivite perioadei în care ne aflăm.

Potrivit estimărilor meteorologilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe