Connect with us

EVENIMENT

Tânără din Hunedoara, urmărită internațional pentru CRIMĂ, arestată în Italia. A ucis în bătaie un băiat de 18 ani

Publicat

O tânără din Hundoara, urmărită internațional pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, a fost prinsă în Italia, ca urmare a cooperării judiciare internaționale. Femeia se ascundea de 7 ani în Italia, iar aceasta a fost arestată de carabinieri în apropiere de Napoli şi urmează să fie extrădată către România.

Potrivit IPJ Hunedoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Biroului Analiza Informaţiilor Hunedoara şi sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R., au reuşit, în cursul zilei de marți, 19 noiembrie, prinderea unei hunedorence în vârstă de 30 de ani, care se ascundea în Italia.

Potrivit rotalianul.com, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, comuna Băcia, Anca-Maria Murg, Silviu Bogdan Bruzlea și Sorin Vasile Benegui au lovit cu pumnii, picioarele și mai multe obiecte un tânăr de 18 ani, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

Cei trei sunt căutați de poliţiştii români de la sfârşitul anului 2013, când o instanţă a Tribunalului Hunedoara a pronunţat sentinţa definitivă.

Procurorii au concluzionat că fata l-ar fi călcat pe cap, tocul pantofului intrându-i victimei în creier

Conform ziardehunedoara.ro, cei trei au participat la o bătaie generală iscată între două grupuri care plecau de la o discotecă, iar Anca-Maria Murg a fost cea care i-a aplicat lovitura fatală unui tânăr căzut sub ploaia de lovituri de picior, pumni şi bâte. Procurorii au concluzionat şi în baza raportului autopsiei că fata l-ar fi călcat pe cap cu tocul de pantof care i-ar fi străpuns craniul, răni care au provocat decesul băiatului.

„În jurul orelor 2.00, la ieșirea din discotecă, victima, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a avut o altercație verbală cu martora H.G., prietena inculpatului Bruzlea Silviu Bogdan, ocazie cu care a înjurat-o și a jignit-o pe aceasta. Inculpatul a aflat despre incident, de la alți tineri prezenți în zonă, după care a intrat la el în curte, a luat o bâtă de baseball, s-a întors la discoteca Tiger, unde a luat legătura cu mai mulți prieteni din Tâmpa și Simeria, printre care și ceilalți inculpați, și au plănuit să-i aplice victimei o corecție la plecarea de la discotecă.

Știind traseul pe care se va deplasa victima și prietenii săi, grupul de tineri între care se găseau inculpații, i-au așteptat pe aceștia, la cca. 300 de metri de discotecă. Când a apărut victima și prietenii săi, care se deplasau în grupuri mai mici, de două – trei persoane, inculpații s-au năpustit asupra victimei și l-au lovit cu pumnii și picioarele, cu bâta de baseball și chiar cu un bolovan.

Din probele administrate în cauză, s-a reținut că inculpatul Bruzlea Silviu Bogdan a lovit victima cu bâta de baseball, peste picioare și cap, doborând-o la pământ, unde au continuat să o lovească și ceilalți inculpați cu pumnii și picioarele. La un moment dat, victima a reușit să se ridice dar inculpatul Benegui Sorin Vasile a lovit-o cu cotul în bărbie, aceasta a căzut din nou, fiind lovită în continuare de către inculpați.

S-a reținut că inculpata Murg Anca Maria a dat dovadă de o violență extremă, lovind victima cu picioarele peste cap și corp și chiar cu un bolovan în cap. Incidentul a durat aproximativ 10 minute, grupurile împrăștiindu-se la apariția organelor de poliție, victima, ajutată de prieteni, a ajuns acasă, iar în cursul dimineții de 16.09.2007, starea sănătății sale s-a agravat, fiind transportată cu salvarea la Spitalul din Deva iar ulterior la Timișoara unde a decedat în data de 19.09.2007”, se arată în decizia instanței, conform sursei citate.

Potrivit IPJ Hunedoara, femeia a fost prinsă şi arestată de către carabinierii Unității de Investigaţii din Napoli, după ce aceasta a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

Femeia a fost arestată şi depusă într-o închisoare din peninsulă, în aşteptarea definitivării procedurilor de extrădare către România.

În paralel, poliţiştii hunedoreni continuă activităţile investigative în vederea depistării celorlalţi doi co-autori ai infracţiunii de omor calificat. Este vorba despre Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani și Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi. Amenzi pentru zeci de pietoni, bicicliști și trotinetiști

Publicat

pietoni scaled.jpg

Polițiștii au organizat o acțiune în Cluj-Napoca, care îi vizează pe pietoni, bicicliști și trotinetiști.

Scopul acțiunii a fost promovarea unui mediu sigur și civilizat în zonele pietonale, respectarea normelor rutiere incidente, conștientizarea de către aceste categorii de participanți la trafic a riscurilor la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație care li se adresează, potrivit IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni au ieșit pe străzi….

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

TOP salarii pe județe. Cele mai mari și cele mai mici salarii medii din România. Pe ce loc se află Alba. HARTĂ

Publicat

top salarii pe județe. cele mai mari și cele mai

TOP salarii pe județe: București, Cluj și Timiș sunt zonele cu cele mai mari salarii medii din țară, conform statisticilor oficiale.

Alba se află aproape de jumătatea clasamentului, cu o medie de 4.287 de lei, mai puțin decât Cluj și Sibiu, dar mai mult decât Mureș, Hunedoara și Vâșcea. 

Acestea au și cele mai mult locuri de muncă postate, după cum arată datele centralizate de o platformă de recrutare, citate de Economedia.

TOP salarii pe județe: Consultă harta în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Publicat

ambulanta 2 e1670876778104.jpg

4 copii, cu vârste între 3 și 8 ani, dar și o femeie s-au intoxicat, joi, cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați, de puține momente, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care, se pare, s-au intoxicat cu dioxid de carbon.

4 copii și o femeie din Cluj, intoxicați cu dioxid de carbon. Toți au fost duși la spital

Solicitarea a venit în jurul orei 20 și a anunțat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: La Sebeș se construiesc două noi creșe moderne, în cartierul Aleea Parc și în Parcul Arini

Publicat

foto: la sebeș se construiesc două noi creșe moderne, în

La Sebeș se construiesc două noi creșe moderne. Acestea sunt ridicate în cartierul Aleea Parc și în Parcul Arini din municipiu.

Potrivit primarului Dorin Nistor, prima creșă publică realizată după anul 1990, a fost dată în funcțiune la Sebeș, în anul 2023, înlocuind o fostă centrală termică și un depozit de cărbune.

Aceeași locație generoasă și luminoasă din cartierul Valea Frumoasei găzduiește și o grădiniță nouă, cu program prelungit, destinată copiilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe