Connect with us

ACTUALITATE

Tânără din Prahova, cercetată de polițiști, după ce ar fi înşelat mai multe persoane din ţară şi străinătate

Publicat

bani

O tânără în vârstă de 27 de ani din judeţul Prahova, bănuită că ar fi înşelat mai multe persoane din ţară şi străinătate de la care ar fi încasat diverse sume de bani pentru practicarea de ritualuri oculte, este cercetată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, aceasta ar fi înşelat peste 20 de persoane, prejudiciul total fiind 50.000 de lei.

„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din ambele judeţe, au pus joi în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Prahova şi Iaşi, la imobile utilizate de o tânără bănuită de înşelăciune.

Percheziţiile s-au desfăşurat în baza mandatelor emise de Judecătoria Buzău.

Poliţiştii au stabilit că bănuita este o tânără în vârstă de 27 de ani, din Prahova. Din cercetări a reieşit că, în perioada 2019-2021, ar fi înşelat peste 20 de persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din România, dar şi din afara ţării, sub pretextul unor ritualuri oculte (‘ghicit’), practici care ar fi putut duce la rezolvarea problemelor personale ale păgubiţilor. Prejudiciul estimat la această dată este de 50.000 de lei”, se arată într-un comunicat de presă remis vineri AGERPRES.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei bănuite.

AGERPRES

Urmărește știrile romania24.ro pe Google News


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ACTUALITATE

Miercuri: Lista drumurilor din județul Alba, pe care vor fi amplasate radare ale Poliției Rutiere

Publicat

radar pistol.jpg

Reprezentanții IPJ Alba au anunțat lista drumurilor pe care vor fi amplasate radarele Poliției Rutiere, miercuri, 18 mai. Sunt vizate majoritatea drumurilor importante, dar atenție, radarele pot fi și în localități. 

Amplasarea radarelor la data de 18 mai 2022

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cod galben de VIITURI și INUNDAȚII în judeţul Cluj. Zonele aflate în PERICOL

Publicat

inundatii ocolisel e1626859719547.jpeg

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până miercuri la orele prânzului în 11 bazine hidrografice.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 17 mai, ora 17:00 – 18 mai, ora 12:00, se vor înregistra viituri rapide, cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi de niveluri, cu posibile depăşiri ale Cotelor de atenţie pe râurile din bazinele hidrografice: Someşul Mic – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Cluj şi Bihor), Crişul Repede – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Cluj şi Bihor), Crişul Negru – bazin superior şi afluenţi bazin mijlociu şi inferior (judeţele: Bihor şi Arad), Crişul Alb – bazin amonte S.H. Gurahonţ şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Gurahonţ (judeţele: Hunedoara şi Arad), Arieş –…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Cristian Lațcău, fost comisar șef în cadrul BCCO Cluj-Napoca a încetat din viață. Avea 50 de ani

Publicat

lumanare morti pixabay.jpg

Comisarul-șef de poliţie Cristian Laţcău a încetat din viață în urma unui infarct miocardic. Avea doar 50 de ani.

Cristian Lațcău a fost şef al Direcţiei de Combatare a Crimei Organizate Sălaj, din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca.

De asemenea, în anul 2010 acesta devenit director general al Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), potrivit magazinsalajean.ro.

 

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Floreștiul va avea puncte electrice de încărcare, stații moderne de autobuz, automate de bilete, dar și o dronă. Prin PNRR

Publicat

statie electrica.jpg

Floreștiul va avea o stație de încarcare autobuze și două stații de încărcare pentru autoturisme, achiziționate prin intermediul PNRR, anunță primarul Bogdan Pivariu.

Astfel, din totalul de 18 stații de încărcare, care vor fi achiziționate printr-un proiect depus spre finanțare prin PNRR, în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca, trei vor fi amplasate în comuna Florești.

Automate de bilete și dronă de supraveghere

Dar investiția suplimentară propusă de către administrația locală a comunei Florești va include în cadrul proiectului următoarele:

  • două stații de încărcare electrice pentru autoturisme,
  • două noi automate pentru eliberarea legitimațiilor de călătorie (inclusiv e-ticketing),
  • opt stații moderne pentru transportul în comun,
  • dronă pentru supravegherea zonelor cu pericol de calamități naturale
  • șase panouri electrice de informare CTP.

„Aceste sisteme constituie bazele pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe