Connect with us

EVENIMENT

Tânără din Alba, răpită și sechestrată în Timiș, pentru o căsătorie. Patru suspecți reținuți

Publicat

violenta-in-familie

O tânără de comuna Sântimbru ar fost dusă împotriva voinței ei, în județul Timiș, pentru a se căsători. ”Mirele” a convins-o să iasă într-un local public. Poliția Alba a reținut patru din cele șase persoane cercetate pentru lipsire de libertate și complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în acest caz, informează ziarul Alba24.ro.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii față de 4 persoane (două femei și doi bărbați), cu vârste cuprinse între 27 și 77 de ani, toți din Făget, județul Timiș, care sunt cercetate pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, a cărei victimă ar fi fost o tânără de 25 de ani, din comuna Sântimbru, județul Alba.

Marți seara, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către părinții unei tinere de 25 de ani, din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, fiica lor s-a întâlnit cu un tânăr, cu care anterior ar fi avut discuții legate de o posibilă căsătorie și, împotriva voinței ei, ar fi fost dusă de acesta, cu un autoturism, în județul Timiș.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 29 de ani, i-ar fi propus tinerei să iasă într-un local public, pentru a servi masa și, împotriva voinței sale, ar fi dus-o în Recaș, județul Timiș, la o locuință a părinților săi. Se pare că tânărul s-ar fi manifestat violent și i-ar fi luat telefonul fetei, împiedicând-o să ia legătura cu familia.

Ulterior, tânăra a putut lua legătura cu familia și a fost lăsată să plece din locuința familiei tânărului, fără a fi victima unei alte infracțiuni. Aceasta a fost găsită de polițiști, pe raza municipiului Lugoj și a fost redată familiei.

Patru dintre persoanele vizate de anchetă au fost reținute, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale, iar două se sustrag cercetărilor și sunt căutate, în continuare, de polițiști.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Publicat

cfr cluj craiova.jpg

Universitatea Craiova și CFR Cluj s-au întâlnit joi, pe Stadionul Ion Oblemenco în etapa a 6-a din play-off-ul Superligii României.

Clujenii s-au impus pe terenenul universității și păstrează șanse pentru obținerea locului secund în Superligă.

Universitatea Craiova – CFR Cluj, 0-1. Clujenii obțin victoria în deplasare și păstrează șanse să obțină locul doi în Superligă

Echipele de start

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Badelj,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Aurelia Cristea sau despre eleganța în politică

Publicat

relic 1 e1714050700276.jpg

Aurelia Cristea este printre puținii politicieni români care și-au legat numele de o lege. Se alătură astfel, prin legea anti-fumat, deputatului PNȚCD Vasile Lupu, cu a sa lege a restituirii proprietăților funciare, senatorului Aurelian Ticu-Dumitrescu, autor al legii deconspirării Securității ca poliție politică sau colegului său de partid, profesorul și senatorul Vasile Dîncu, inițiator al celebrei legi 544, care permite accesul la informațiile de interes public și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

Publicat

mircea miclea evemiment cluj1.jpg

Vineri, 26 aprilie, are loc la Cluj-Napoca evenimentul „Viitorul universităților tehnice”, inițiat și moderat de Mircea Miclea.

Scopul evenimentului este de a propune  scenarii de construcție a unui viitor mai bun pentru universitățile tehnice.

Viitorul universităților tehnice se discută la Cluj-Napoca. Evenimentul este moderat de profesorul Mircea Miclea

„Dacă suntem trei, suntem un colegiu, spuneau profesorii din universități medievale, ca să arate că…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Comunicat Mircea Hava: O victorie pentru agricultori – reguli mai simple la nivelul Uniunii Europene 

Publicat

comunicat mircea hava: o victorie pentru agricultori – reguli mai

Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a votului de ieri, din plenul Parlamentului European.  

Citește mai departe