Connect with us

EVENIMENT

Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea Ciuc. A fost transportată la spital în stare critică

Publicat

ambulanta general (2)
Arhivă foto

O tânără de 22 ani a fost înjunghiată, vineri, în centrul municipiului Miercurea Ciuc, în faţa Palatului Administrativ, aceasta a ajuns la spital în stare critică.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat, pentru AGERPRES, că femeia a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, având patru plăgi penetrante în hemitoracele stâng.

UPDATE 5 noiembrie, 2022: Inspectoratul de Poliție Județean Harghita are acordul procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, să comunice următoarele

„La data de 4 noiembrie 2022, în jurul orei 10:06, polițiștii harghiteni au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, despre faptul că o femeie ar fi fost agresată, în Municipiul Miercurea-Ciuc.

Echipa operativă de cercetare, însoțită de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care s-a deplasat la fața locului, au constatat că o tânără de 22 de ani, din localitatea Lunca de Jos, a fost înjunghiată, cu un cuțit, în zona gâtului și a corpului, de fostul său concubin, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Cozmeni, care părăsise locul faptei.

În scurt timp acesta a fost identificat de oamenii legii și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea Ciuc. Suspectul, arestat preventiv

În urma administrării probatoriului, de către procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, la ora 16:00 persoana a fost reținută și depusă în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, formulându-se, în același timp, propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Harghita a emis, pe numele agresorului, la data de 4 noiembrie 2022, ora 19:30 , un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, faptă prev. și ped. de art.32 alin ( 1) Cod Penal, raportat la art.188 alin.(1) Cod Penal.”

Aceasta a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, iar medicul de chirurgie toracică a intervenit deja pentru salvarea vieţii acesteia.

Tânără înjunghiată în centrul municipiului Miercurea Ciuc. Starea victimei

„O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă.

Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului.

Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă. (…) Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale”, a declarat dr. Peter Szilard, pentru AGERPRES.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, a confirmat că o femeie a fost înjunghiată şi a precizat că acest caz a fost preluat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care va oferi detalii.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita au menţionat că, deocamdată, au loc audieri în acest caz şi încă nu pot fi oferite amănunte. Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Statul va lua cea mai mare parte din bani

Publicat

hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. statul va lua

Hidroelectrica va repartiza tot profitul către acționari. Compania națională a transis că 100% din profitul net de 6,3 miliarde de lei realizat anul trecut, va fi distribuit.

Amintim că statul român este acționar majoritar al companiei, cu 80% din acțiuni, în timp ce restul de 20% din acțiuni sunt tranzacționate pe bursă.

Astfel, statul român va încasa peste 5 miliarde lei de la companie, scrie Economedia.

Valoarea totală a dividendului brut propus este de 6.292.900.952 RON,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ecograf performant la Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș. Servicii medicale oferite pentru adulți și copii

Publicat

ecograf performant la centrul de sănătate multifuncțional ocna mureș. servicii

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate.

Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș a fost achiziționat un ecograf performant care va facilita efectuarea de consultații și investigații medicale în specialitatea Medicină Internă. Ecograful este echipat cu sondă de ecografie cardiacă, ceea ce va permite efectuarea de ecografii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO: Ovidiu Hulea, atletul de 60 de ani din Alba, a reprezentat România la un campionat european. Locul V la săritura în lungime

Publicat

video: ovidiu hulea, atletul de 60 de ani din alba,

Ovidiu Hulea, ateltul din Alba, legitmat la CSM Unirea Alba Iulia, a reprezentat iar România, la un campionat European.

Acesta a fost prezent la European Masters Athletics Championships Indoor desfasurate la Torun, Polonia, în perioada 17-23 Martie.

Atletul Virgil Ovidiu Hulea este sportiv legitimat la CSM UNIREA Alba Iulia și a reprezentat România împreună cu alți atleți și prezent în proba de săritură în lungime la grupa de vârstă 55 ani.

În urma competiției a obținut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. România INTRĂ în Schengen aerian și maritim. Boc: Abia aștept să CĂLĂTORESC la Bruxelles ca un adevărat cetățean european

Publicat

steag ue romania e1711615746150.jpg

România intră de duminică, 31 martie,  în spațiul Schengen, aerian și maritim. Aflat în direct la Napoca Live, primarul Clujului, Emil Boc, consideră că este doar un pas înainte pentru integrarea țării în spațiul comun european.

„Abia aștept să călătoresc la Bruxelles ca un adevărat cetățean european. Este, deocamdată, doar un pas înainte pentru integrarea țării în spațiul comun european. Să termine și domnul Nehammer cu alegerile în septembrie…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe