Connect with us

EVENIMENT

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit unicul ambasador masculin Daniel Klein din România

Publicat

Tânărul model din Alba Iulia, Dragoș Leca, a devenit la doar 19 ani, unicul ambasador masculin oficial Daniel Klein, din România, informează ziarul Alba24.ro

Cu mai multe apariții în reviste internaționale precum New Face Fashion Magazine sau Evon, a fost doar o chestiune de timp până când Dragoș a primit un contract puternic. 

După doi ani de succes în lumea modei, Dragoș este căutat de artiști fotografi din România, dar mai ales din străinătate pentru diferite proiecte și ședințe foto.

Mai mult, tânărul model a dezvăluit pentru Alba24 și o parte dintre următoarele sale proiecte. Anul viitor Dragoș va participa la un amplu proiect fotografic, în Constanța, intitulat ”Fiul lui Thor”.

De asemenea, va apărea în revista ”Hei” din Râmnicu Vâlcea. Dar Dragoș nu se oprește aici și încrezător în sine a mai făcut o dezvăluire pentru Alba24: în 2020 vrea să pozeze pentru Hugo Boss.

Știe că este dificil să ajungi la asemnea nivel, dar este pregătit să facă față oricărei situații.

 

“Work until your Idols become your rivals” vorbele lui Lazar Angelov, sunt cele care îl motivează pe Dragoș Leca, tânărul model din Alba Iulia să atingă cele mai înalte vârfuri ale succesului, în lumea modei.

Sursa: Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Greșeala din testamentul Lisei Marie Presley care ridică semne de întrebare. Mama sa, Priscilla, a făcut contestație

Publicat

greșeala din testamentul lisei marie presley care ridică semne de

Priscilla Presley, fosta soție a legendei rock’n’roll Elvis Presley, a depus o contestație legală privind validitatea testamentului fiicei lor decedate. Lisa Marie Presley, singurul copil al cuplului, a murit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac.

Ce spun avocații despre valabilitatea testamentului

Cererea în instanță contestă un amendament din 2016 la testamentul Lisei Marie, care a înlăturat-o pe Priscilla din funcția de administrator al succesiunii.

În document era scris greșit numele mamei sale și avea o semnătură care părea neobișnuită, susțin avocații doamnei Presley.

Într-o cerere depusă la Curtea Superioară din Los Angeles, avocații femeii de 77 de ani au declarat că aceasta a luat cunoștință de „pretinsul amendament din 2016” abia după…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Râuri din şapte bazine hidrografice, peste mediile multianuale lunare, în luna februarie

Publicat

raul prut

Râurile din bazinele hidrografice Vişeu, Iza, Someşul Mare, Someşul Mic, Arieş, Jiu şi Bistriţa se vor situa peste mediile multianuale lunare, în luna februarie, arată prognoza realizată de Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA).

De asemenea, pe parcursul acestei luni, bazinul hidrografic al Bârladului se va afla la polul opus, având valori sub 30% din normalele lunare.

În acelaşi context, valorile cuprinse între 80-100% din mediile multianuale lunare vor fi prezente pe râurile din bazinele hidrografice: Tur, Someş-sector aval Dej, Crasna, Barcău, Crişul Repede, Crişul Negru, Crişul Alb, Mureş, Bega Veche, Bega, Timiş, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna, Desnăţui, Suceava, pe cursul superior al Moldovei şi pe cursul Prutului.

Totodată, regimul hidrologic pe râurile din bazinele hidrografice Olt, Argeş, Ialomiţa, Buzău, Rm. Sărat, Putna, Trotuş, cursul mijlociu şi inferior al Moldovei şi cursul Siretului se va situa la valori cuprinse între 50-80% şi între 30-50% pe Vedea, afluenţii Prutului şi pe râurile din Dobrogea.

Râuri din şapte bazine hidrografice, peste mediile multianuale lunare, în luna februarie. Ce precizează hidrologii

Potrivit INHGA, în această perioadă, formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, pod de gheaţă, curgeri de năboi şi sloiuri, blocaje de gheţuri) vor fi în extindere şi intensificare în prima parte a lunii, apoi vor avea extinderi şi intensităţi variabile, în funcţie de evoluţia temperaturilor şi a precipitaţiilor.

Hidrologii precizează că aceste prognoze de lungă durată se vor actualiza prin estimări de scurtă durată care vor fi precedate, în situaţiile în care se estimează posibilitatea depăşirii Cotelor de Apărare, de avertizări hidrologice emise pe baza situaţiei şi a evoluţiei factorilor meteorologici din momentul respectiv. Agerpres

Citește mai departe

EVENIMENT

Alertă de călătorie într-o țară intens vizitată de români. MAE avertizează: „Risc ridicat de insecuritate”

Publicat

alertă de călătorie într o țară intens vizitată de români. mae

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atenționează cetățenii români că există un risc ridicat de insecuritate în mai multe zone din capitala Turciei.  Astfel, a emis o atenționare de călătorie pentru românii care merg în Istanbul în această perioadă, existând ”un risc ridicat de insecuritate”, ce vizează lăcaşuri de cult şi reprezentanţe diplomatice ale unor state membre UE din zonele Beyoglu, Galata, Taksim şi Istiklal.

Recomandările transmise de Ministerul Afacerilor Externe

Situația de securitate din Turcia se menține problematică, din cauza unor confruntări armate la granițele Turciei și riscurilor de natură teroristă asociate.

Atât în Istanbul cât și în capitala Ankara, cât și în principalele orașe ale Turciei sunt organizate filtre de circulație, la intrările în oraș, de către…

Citește mai mult pe impact.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

UPDATE FOTO: Trafic blocat pe Autostrada A3 în județul Prahova, după un incendiu produs la un TIR

Publicat

incendiu 2 a3

Traficul este blocat, miercuri seară, pe Autostrada A3, în județul Prahova, după un incendiu produs la un TIR.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit pe Autostrada A3 pe sensul București spre Ploiești, la kilometrul 52, în zona localității Buda, județul Prahova, în urma unui incendiu produs la nivelul anvelopei unui TIR.

UPDATE ora 18.50: Traficul a fost reluat pe banda de urgență a sensului Ploiești-București. Incendiul a fost lichidat.

După lichidarea focului, autovehiculul a rămas imobilizat pe a doua bandă.

incendiu 1 a3

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 19.00.

Trafic blocat pe Autostrada A3 în județul Prahova, după un incendiu produs la un TIR. Precizările pompierilor

Potrivit ISU Prahova, pompierii prahoveni acționează pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la încărcătură unui autotren.

S-a reușit decuplarea capului tractor de încărcătură pentru a împiedica propagarea și la acesta.

Autotrenul transporta 24 t de uree granulată (concentrație de 46,5 % azot).

incendiu a3

Din cauza pericolului mare de explozie, comandantului intervenției a ordonat adoptarea unei tactici defensive, pentru protejarea echipajelor ce acționează la acest incident.

Traficul pe Autostrada A3 este blocat complet.

incendiu 3 a3

S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță B2 de la Detașamentul 2 Ploiești si o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Balta Doamnei).

Citește mai departe