Connect with us

EVENIMENT

Tânărul român ucis în atacul armat din Hanau îşi cumpărase o locuinţă şi intenţiona să se întoarcă în ţară

Publicat

Tânărul în vârstă de 21 de ani din Singureni, județul Giurgiu, decedat în urma atacului armat la Hanau, în Germania, îşi cumpărase o casă în comună cu banii strânşi în străinătate şi intenţiona să se întoarcă acasă şi să îşi întemeieze o familie.

Citește și Un tânăr român a murit în urma atacului terorist de la Hanau. Avea 21 de ani și trăia de patru ani în Germania

„Am aflat ieri (joi – n.r.) că părinţii lui cu care era plecat la muncă în Germania nu îl mai găsesc şi îl caută. Ei stăteau foarte aproape de locul unde a fost împuşcat şi au auzit nişte împuşcături din casă. Băiatul se întorcea de la muncă, voia să îşi ia ceva de băut şi de mâncare şi a parcat maşina chiar la chioşcul din cartier. Părinţii lui au auzit împuşcăturile din casă şi nu au ştiut că baiatul lor e înconjurat de lume şi se află printre victime”, a declarat, pentru AGERPRES, Ana Maria Danciu, verişoara tânărului decedat.

Şi primarul localităţii Singureni, Marian Pătuleanu, a declarat că părinţii lui au auzit împuşcăturile şi au văzut maşina băiatului şi pe el în poze puse de cetăţeni pe Facebook.

„Părinţii lui, în momentul în care s-a întâmplat atentatul, au fost acolo pentru că au auzit împuşcăturile şi au văzut maşina şi pe el în poze după ce diferiţi cetăţeni au început să filmeze după atentat. Maşina fusese înscrisă la Bucureşti şi abia o înscrisese în Germania, era cu numere de Germania, acel atentator era înăuntru când el a parcat acolo şi i-a împuşcat pe cei din interior după care l-a văzut şi pe el în maşină şi l-a împuşcat şi pe el. Părinţii i-au recunoscut maşina cu care se întorcea zi de zi de la lucru. El de abia ieşise de la muncă şi se oprise la chioşc să-şi ia un suc. Acum, am înţeles de la unchiul băiatului care se află, de asemenea, la muncă în Germania şi cu care ţin legătura pentru că părinţii sunt distruşi, că şi autorităţile au confirmat că Vili Păun Viorel se află printre victimele atacului armat de la Hanau”, a spus Marian Pătuleanu.

În faţa porţii casei unde a locuit tânărul decedat au fost puse poze cu acesta şi oamenii din comună au aprins lumânări.

casa tanar giurgiu

„Aici a crescut băiatul, aici am copilărit toţi, în casa asta. Acum câteva luni, în vacanţa de vară l-am văzut ultima dată, a fost în ţară cu părinţii în vacanţă, în vizită. Îl vrem acasă, noi îl vrem acasă, la casa lui unde a copilărit. Nu se poate, nu am cuvinte să îl descriu, nu am cuvinte să spun ce pierdere e asta. Era cuminte, respectuos, când a plecat a spus că voia să-şi facă un viitor, o casă. Avea o iubită din Buzău cu care voia să se căsătorească. Ea era în ţară în momentul atentatului pentru că făcea un curs de frizerie după care voia să se întoarcă la el, în Germania, acum va veni la înmormântare”, a mai spus verişoara tânărului decedat.

Băiatul făcuse şcoala generală în comună, a mers la liceu la Călugăreni până în clasa a zecea, după care a fost luat de părinţi la Hanau, ei stabilindu-se deja acolo. De aproximativ cinci ani locuia împreună cu părinţii în Germania, îşi continua studiile, îşi luase permis de conducere şi lucra la o firmă de curierat.

Consilierii locali din Singureni vor să aprobe acordarea unui sprijin financiar familiei pentru ca trupul băiatului decedat în Germania să fie adus acasă, iar un localnic a anunţat că vrea să îi ridice un cavou. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

VIDEO. Povestea cuibului de berze de la Vlaha. Sunt, deja, 4 pui. Cuplul Leske și Miska așteaptă și al cincilea să iasă din ou

Publicat

berze e1715078583524.jpg

Cuplul de berze Leske și Miska hrănesc, deja, patru pui în cuibul din satul clujean Vlaha, fiind așteptat și al cincilea pui să spargă coaja de ou.

Gazda Arpad, care monitorizează din partea Clujbird.ro cuibul de berze de la Vlaha din anul 2007, a povestit pentru Cluj24 cum a început totul și cum urmărirea berzelor s-a transformat, pentru el, într-o adevărată pasiune.

A notat din 2007 ce se întâmplă în cuib

Arpi s-a mutat în Vlaha în anul 2006, iar…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Bărbat găsit spânzurat într-un garaj de pe aleea Meseș din Cluj-Napoca

Publicat

ambulanta.jpeg

Un bărbat în vârstă a fost găsit spânzurat într-un garaj de pe aleea Meseș, în a treia zi de Paști.

ISU Cluj a fost alertat marți seara cu privire la faptul că o persoană a fot găsită spânzurată.

Bărbat găsit spânzurat într-un garaj de pe aleea Meseș din Cluj-Napoca

Potrivit reprezentanților ISU Cluj, bărbatul are în jur de 70 de ani. Din nefericire, echipajul de la Ambulanță care s-a deplsat pe aleea Meseș nu a mai avut posibilitatea de a aplica…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO FOTO. UPDATE. Florin Piersic, transferat de la Cluj la Institutul ”Matei Balș” din București cu un avion SMURD

Publicat

avi 1.jpg

Actorul Florin Piersic, internat la Institutul Inimii ”Dr. Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca de dinainte de Paști, este transferat, marți seara, cu un avion SMURD, la spitalul ”Matei Balș” din București, la cererea sa și a familiei, pentru continuarea tratamentului.

Managerul Institutului Inimii, Florin Crișan, a declarat pentru Cluj24 că transferul nu este unul de urgență, ci unul progranat.

”Este transferat la Institutul Matei Balș din București pentru…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. FOTO. Florin Piersic a ajuns la București cu un avion SMURD. Va fi internat la Institutul „Matei Balș”

Publicat

florin piersic 2 scaled.jpg

Florin Piersic a ajuns marți seara la București cu un avion SMURD. Actorul clujean a fost dus apoi cu ambulanța la Institutul Matei Balș unde va fi internat pentru tratament.

Florin Piersic a fost internat până astăzi la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde a fost supus unei operații.

Florin Piersic a ajuns la București cu un avion SMURD. Va fi internat la Institutul „Matei Balș”

Actorul a fost transferat de la Cluj la București la cererea sa și a familiei,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe