Connect with us

EVENIMENT

Târg cu produse tradiționale în Parcul IOR din București

Publicat

targ cu bunatati parcul ior bucuresti

Bucureștenii sunt așteptați până duminică la târgul cu produse tradiționale din Parcul IOR din București, situat lângă Biserica de lemn. Astfel, până diuminică, de 2 aprilie, târgul cu bunătăţi îi așteaptă pe pofticioși cu tradiţionale atât pentru cei care preferă mâncăruri de „dulce”, dar și cu preparate potrivite pentru cei care respectă cu stricteţe zilele de post.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu plăcinte cu spanac, cu lobodă, cu cartofi, cu varză, ghiveci de post, preparate gătite la foc continuu în faţa publicului, varză călită, tocăniţă de ciuperci, tocăniţă de cartofi cu varză murată, fasole la ceaun, sarmale de post cu mămăliguţă şi ardei iute şi multe altele.

Nu vor lipsi produsele tradiţionale pentru cei care mănâncă „de dulce”, iar meşterii în „cărnuri” vor încinge grătarele zilnic cu sute de mititei, frigărui, pastramă aromată la grătar, cotlete de berbecuţ, pastramă în bere la tigaie, sloi de oaie, pastramă friptă în jar, pe funduri de lemn sau la ceaun, cârnaţi de casă tradiţionali din carne de porc de vită cu oaie, cârnaţi cruzi sau afumaţi şi o selecţie de afumături, muschiuleţi si brânzeturi de toate felurile, pentru gusturile tuturor.

De la târg nu vor lipsi cozonacii şi plăcintele poale’n brâu din Bucovina, alivencii moldoveneşti, cheesecake-ul şi prăjiturile de casă cu creme, clătitele.

„O simfonie a legumelor şi fructelor, îmbinate armonios în preparate ‘isteţe’, cu gust si savoare, de către bucătari şi gospodine ce au acceptat provocarea de ‘a da gust’ merindelor de post”, informează organizatorii.

Campania ”Iarmarocul cu noroc”

În cadrul evenimentului este organizată şi campania „Iarmarocul cu noroc”, care a fost lansată începutul lunii martie şi este adresată celor care cumpără săptămânal de la comercianţii cu produse tradiţionale româneşti care vin în Parcul IOR.

Cei care fac o achiziţie de la un comerciant vor intra la tragerea random ce se va desfăşura în fiecare săptămână duminică seara, în baza talonului completat ‘Citel’.

„Promitem că vom umple cu pasiune coşul tradiţional cu preparate şi produse ‘alese pe sprânceană’ ce îl vom dărui cu drag câştigătorului în următoarea săptămână”, precizează organizatorii.

Potrivit regulamentului campaniei, la orice achiziţie de la un comerciant, cumpărătorii vor primi un talon care trebuie completat cu numele, adresa de email şi numărul de telefon.

Prin participarea la campanie se oferă acordul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal ce vor servi la publicitatea ulterioară. Talonul se va introduce în urna amplasată în cadrul evenimentului.

Câştigătorul se va desemna prin tragere la sorţi.

Extragerea va avea loc duminică seară, în fiecare săptămână, iar premiul se va ridica în următoarea săptămână de la „Iarmarocul cu noroc”.

sursa: Agerpres

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce adeverință trebuie. Precizările Casei de Pensii Alba

Publicat

pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri. Casa Județeană de Pensii Alba a transmis marți precizări cu privire la depunerea documentelor care atestă realizarea sporurilor/veniturilor nepermanente și a veniturilor lunare brute, care pot fi valorificate conform prevederilor Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii. 

Legea nr. 360/2023 prevede că în termen de 6 luni de la intrarea în vigoare, pensiile stabilite conform legislației anterioare și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a obținut un nou record pentru România, la Campionatul European din Polonia

Publicat

atletul din cugir, vasile hârjoc, a obținut un nou record

Atletul din Cugir, Vasile Hârjoc, a participat recent în Polonia, la ”European Masters Athletics Championships Indoor 2024 ”. Acesta a stabilit și un nou record pentru România. Campionatul a avut loc în perioada 17-23 martie 2024. La eveniment au participat peste 3.200 de sportivi. 

Performanța atletului a fost făcută publică de reprezentații Primăriei Cugir, într-o postare pe Facebook.

La proba de 3000 m individual, în sală, Vasile Hârjoc legitimat la CS Metalurgistul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Publicat

1711469877 spital urgenta cluj.jpg

Spitalul de Urgență Cluj anunță că face noi angajări. Unitatea sanitară scoate la concurs mai multe posturi de personal medical, auxiliar, TESA, dar și pentru muncitori.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Cluj posturile sunt pe perioadă nedeterminată.

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Cel mai mare spital din Cluj angajează nu doar personal medical, ci și personal…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Spectacole de teatru pentru copii și adulți la Ocna Mureș, susținute de Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda

Publicat

spectacole de teatru pentru copii și adulți la ocna mureș,

Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda organizează joi, 28 martie la  Casa de Cultură ”Ion Sângerean” din Ocna Mureș două reprezentații. Spectacolele au loc de la ora 11.00 și 18.00.

Dimineața se va juca ”Fata babei și fata moșului”, un spectacol pentru cei mici care cu siguranță vor fi fascinați de povestea celor două fete, potrivit ocnamuresonline.ro

Spectacolul este o adaptare în regia lui Horațiu Ioan Apan, după povestea scrisă de Ion Creangă, foarte…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe