Connect with us

ACTUALITATE

Taximetriștii clujeni cer majorarea tarifelor. Care este noul tarif propus din cauza scumpirilor la carburanți și inflației

Publicat

taxi1 e1621925637346.jpg

Taximetriștii clujeni de la Camera Taximetriștilor, Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania, Asociația Taximetriștilor Cluj și din partea firmelor de taxi din Cluj-Napoca au cerut Primăriei ajustarea tarifelor, care ar putea ajunge la 4,05 lei/km/ timp de zi, de la 3,11 lei/km.

Vicepreședintele Asociației Taximetriștilor Cluj, Ioan Pugna, a declarat, miercuri, pentru Cluj24 că majorarea tarifelor este determinată de scumpirile în lanț din ultima perioadă, la utilități și combustibili, de taxe, impozite și asigurări și ține cont și de creșterea ratei inflației.

”Am propus ca tariful maximal…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

APIA Botoșani: Încă 4 zile lucrătoare pentru VIZAREA carnetelor de RENTIER agricol

Publicat

rentier.jpg

Publicitate

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani a transmis astăzi că rentierii agricoli mai pot transmite documentele specifice privind acordarea rentei viagere agricole până cel târziu la data de 02 septembrie 2024 (31 august 2024 fiind zi nelucrătoare se prorogă până în prima zi lucrătoare).

Pentru obţinerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii ori împuternicitul/mandatarul/curatorul acestora vor solicita viza anuală, fie prin prezența fizică la sediile Centrelor Județene APIA, fie prin mijloace electronice de comunicații sau poștă/curier.

Pentru vizarea…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

647 locuri de muncă disponibile la Botoșani. AJOFM a anunțat lista locurilor de muncă

Publicat

zidar.jpg

Publicitate

Nu mai puțin de 647 locuri de muncă sunt disponibile astăzi la nivelul județului Botoșani, conform datelor centralizate de AJOFM Botoșani de la agenții economici și făcute publice la începutul acestei săptămâni.

Iată și lista completă cu locurile de muncă comunicate de AJOFM Botoșani:

UNITATEA
DIRECTOR ECONOMIC SC DIACONU CONSULT OFFICE SRL;Tel:0723331583

E-mail:mdwaytosuccess@gmail.com

MANAGER SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA MAVROMATI BOTOSANI

Str.Marchian nr.11

Tel:0231518812

CONTABIL SEF SC NORDIC URBANTEC SRL

Publicitate

Str.Calea Nationala nr…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tabăra de pictură religioasă „Un penel pentru credință” de la Mănăstirea Vorona și-a deschis porțile

Publicat

456861714 887198493444887 5516391969400982847 n 1000x600.jpg

Publicitate

Luni a început Tabăra de pictură religioasă „Un penel pentru credință”, organizată de Primăria Comunei Vorona, în parteneriat cu Centrul Creatiei Botosani și cu Centrul Cultural „Mihai Eminescu” din Vorona.
Douăzeci și cinci de copii vor petrece o săptămână la Mănăstirea Vorona, încercând să deslușească tainele picturii pe sticlă, sub coordonarea d-nei prof. Alina Gavril. Programul va fi completat și de organizarea unor experiențe inedite – vizite, pelerinaj, excursii, activități tematice, etc.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Descoperire rară într-o pădure din Botoșani. „Comoara” are peste 2.500 de ani vechime

Publicat

index 6 1000x600.webp.webp

Publicitate

Trei bărbați cu autorizație de cercetare arheologică au făcut o descoperire uluitoare într-o pădure din județul Botoșani. Un colier celtic și două fragmente de podoabe, datând din jurul anului 500 î.Hr. au fost descoperite de trei bărbaţi în pădurea Aluniş din judeţul Botoşani. Această descoperire ar putea avea o valoare arheologică inestimabilă, dacă piesele se dovedesc a fi autentice, scrie Adevărul.

Bărbaţii au obţinut toate autorizaţiile cu doar doi ani în urmă iar până acum descoperirile lor au fost mai puţin spectaculoase, scrie botosaneanul.ro.

“Noi ne-am dat seama imediat că e ceva de interes, de patrimoniu şi atunci am…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe