Connect with us

EVENIMENT

Țeapa imobiliară Parc Residence Alpha din Alba Iulia: Ovidiu Jidveian rămâne în arest preventiv. ÎCCJ i-a respins apelul

Publicat

Țeapa imobiliară parc residence alpha din alba iulia: ovidiu jidveian

Ovidiu Jidveian rămâne în arest preventiv după ce Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins cererea acestuia. Decizia a fost dată de magistrații instanței superioare, în data de 15 iulie 2024. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Încă două trupe și-au anulat concertele de le Electric Castle, cu doar o zi înainte de începerea festivalului

Publicat

royel otis.jpg

Organizatorii Electric Castle au anunțat marți, cu doar o zi înaintea începerii festivalului, că încă două trupe anunțate pentru ediția de anul acesta și-au anulat concertele.

Trupa australiană Royel Otis și DJ-ul american Ron Trent și-au anulat concertele de la Electric Castle, au anunțat organizatorii festivalului, cu doar o zi înainte de deschiderea porților. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, marți.

Încă două trupe și-au anulat…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Ce i-a spus un taximetrist din Alba unei femei care și-a uitat telefonul mobil în mașină. Cum au anchetat polițiștii cazul

Publicat

un live pe facebook i a adus unui bărbat din alba

Cazurile în care un client își uită telefonul într-o mașină de taxi sunt destul de des întâlnite. Însă sunt puține cazurile în care clienții își recuperează telefoanele uitate în mașină. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tată. Pentru a-și proteja sora și mama a ținut totul ascuns

Publicat

o femeie din blaj și a agresat și amenințat fiul minor

Drama unui copil din Alba care timp de șase ani a fost abuzat de către tatăl său este descrisă de magistrații Judecătoriei Sebeș, într-o motivare a instanței de judecată. O primă decizie în instanță a fost dată de magistrații din Sebeș, în data de 12 iulie 2024. 

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Vești bune pentru ȘOFERI! Circulația pe Valea Oltului ar putea fi REDESCHISĂ mai repede

Publicat

turnul spart fragmente sat boita valea oltului 02.jpg

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că circulația pe Valea Oltului ar putea fi redeschisă mai repede, având în vedere că în primele opt zile ale lucrărilor desfășurate a fost defrișată 30% din suprafața de 10 hectare de pădure.

„Până astăzi (ziua a 8-a) a fost defrișată 30% din suprafața de 10 ha de pădure din zona critică a viitoarei autostrăzi. Pe acest sector de aproximativ 8 km o parte a secțiunii 2 a…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe