Connect with us

EVENIMENT

Teatrul ”Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie de la București. Expoziție de decoruri și păpuși

Publicat

teatrul ”prichindel” din alba iulia participă la bienala de scenografie

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia participă la Bienala de Scenografie, în cadrul ediției 34 a Festivalului Național de Teatru. Va o expoziție de decoruri și păpuși.

Teatrul din Alba Iulia a fost invitat la eveniment de către Organizația Internațională a Scenografilor, Tehnicienilor și Arhitecților de Teatru.

Va prezenta expoziția de decoruri și păpuși din spectacolul „Hansel &Gretel – O poveste…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

O femeie și complicele ei care vindeau droguri minorilor, în Alba Iulia, trimiși în judecată. Cum au fost prinși de DIICOT

Publicat

o femeie și complicele ei care vindeau droguri minorilor, în

Doi dealeri de droguri, o femeie și un bărbat, au fost trimiși în judecată de magistrații Tribunalului Alba. Aceștia vindeau droguri în Alba Iulia, iar mare parte dintre cumpărători erau minori. Asta în condițiile în care nici o instituție din Alba nu oferă informații clare cu privire fenomenul și amploarea consumului de droguri în rândul elevilor și al minorilor. 

În data de 16 octombrie 2024, magistrații…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Florin Danciu (Cluj24): Opoziția încearcă construirea unui moment emoțional, un front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan

Publicat

whatsapp image 2024 10 17 at 15.03.40 1.jpeg

Jurnalistul Florin Danciu de la Cluj24 a declarat, joi, la Prima News, că opoziția încearcă construirea unui moment emotional și crearea unui front anti-PSD în jurul lui Nicușor Dan.

”Ciolacu are o atitudine condescendentă față de PNL. PNL e cu fundul în două luntri, e la guvernare cu PSD, dar și în opoziție. Începe să se coaguleze în jurul lui Nicușor Dan un fel de pol de dreapta. Se încearcă de către opoziție construirea unui moment emoțional, astfel…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promovat în școli din Alba, Bistrița-Năsăud și Sălaj

Publicat

foto: colegiul național militar „mihai viteazul” din alba iulia, promovat

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia participă și în acest an la proiectul „Ziua Armatei României în școli”, organizat de Ministerul Apărării Naționale, în colaborare cu Centrele Militare Zonale și Județene. Aflat la cea de-a XII-a ediție, proiectul se desfășoară în perioada 10 – 23 octombrie, timp în care, militari din categoriile de forțe ale Armatei, elevi și studenți ai instituțiilor de învățământ militar și reprezentanți ai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Una caldă, alta rece pentru primarul din Zlatna, Silviu Ponoran. Tribunalul Alba i-a invalidat candidatura la Senat

Publicat

una caldă, alta rece pentru primarul din zlatna, silviu ponoran.

Una caldă, alta rece pentru primarul din Zlatna, Silviu Ponoran. După ce Tribunalul Alba l-a validat în funcția de primar, aceeași instanță i-a invalidat candidatura la Senat din partea PNL Alba. 

O contestație împotriva deciziei emisă de Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba a fost făcută miercuri, 16 octombrie, de către Organizația Județeană a PSD Alba.

Joi, 17 octombrie, Tribunalul Alba a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe