Connect with us

ACTUALITATE

Tehnologiile inovatoare care au garantat creșterea industriei jocurilor de noroc

Publicat

sursa foto: unplash.com

După cum știm cu toți, tehnologia este cheia dezvoltării în toate domeniile importante, în special în domeniul online-ului. Industria iGamingului a urmărit atent inovațiile secolului 21 și nu a întârziat să le adapteze pentru utilizatorii săi. Jocurile de noroc au crescut în mod impresionant pe piață prin fiecare noutate adusă în rândul pariorilor; de la varianta mobilă a diferitelor tipuri de sloturi sau jocuri de masă, până la tehnologii precum AI sau smartwatch.

Impactul Inteligenței Artificiale în gamblingul online

Inteligența artificială a atins un nou nivel chiar și în industria de iGaming. S-a realizat o colaborare între oamenii de știință și o importantă companie de dezvoltare software pentru a crea o platformă complexă. Prin această platformă s-a dorit dezvoltarea capacității AI de a detecta și preveni dependența de jocurile de noroc.

Se întâmplă de mai mult timp în Marea Britanie, acolo unde „sistemul anonim” din aparatele de joc observă comportamentul jucătorului și alertează un membru din personal pentru a interveni. Există anumite criterii după care algoritmii detectează când ceva nu este în regulă: timpul petrecut în cazinou, numărul jocurilor pierdute sau dacă jucătorul a prezentat un mod agresiv de a juca. În momentul detectării unui astfel de comportament, aparatul de joc se oprește pentru 30 de secunde.

Impactul a fost unul pozitiv, s-a redus semnificativ dependența față de astfel jocuri, rămânând ceea ce ar trebui să fie de fapt și anume : relaxarea și buna dispoziție.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/2EJCSULRwC8

Software-ul de recunoașterea facială

Această inovație are scopul de a preveni frauda și accesul hackerilor la conturile utilizatorilor. Recunoașterea facială confirmă identitatea utilizatorului și asigurarea veridicității celor care se înregistrează pe o anumită platformă de gambling.

De asemenea, recunoaște ID-urile și împiedică folosirea site-urilor de jocuri de noroc de către minori respectându-se astfel legile în vigoare.

Tehnologia live streaming

Noutatea a fost introdusă ca un impuls pentru o experiență de joc mai fascinantă, din confortul casei oricărui jucător. Această tehnologie este pe placul jucătorilor deoarece aceștia pot interacționa în direct cu dealerii și cu alți jucători în timpul partidelor de blackjack, ruletă sau poker online.

De aceea, numeroase site-uri de cazinouri online precum https://slots-sotv.ro au introdus această opțiune; pentru a le oferi utilizatorilor lor intimitate și în același timp senzațiile unice dintr-un cazinou real.

Pe lângă faptul că există și varianta mobilă a unui cazinou online cu opțiunea sau serviciul de dealer live asta însemnând că jucătorul se poate „așeza” la o masă de joc oricând, la orice oră.

În plus, pe lângă faptul că există și aplicațiile mobile pentru cazinourile online, majoritatea oferă și jocurile cu live dealer ca opțiune pentru jocul pe dispozitiv mobil. Astfel jucătorul se poate “așeza la o masă” virtuală de oriunde și aproape la orice oră.

Parierea prin Smartwatch

Această inovație este în plin proces de dezvoltare în industria jocurilor de noroc însă va trezi curiozitatea jucătorilor prin multitudinea de opțiuni ce vor fi puse la dispoziție. Vor fi introduse opțiuni precum parierea de pe ceasul smart, dar și primirea de notificări legate de jocuri noi, bonusuri interesante sau oferte în interesul jucătorului.

Viitorul în acest domeniu este promițător, operatorii de cazinouri online fiind în continuă căutare de funcții și servicii noi. De exemplu, îmbinarea realității augmentate și a realității virtuale cu jocurile live și cu lumea reală, ar crea o experiență de joc mult mai realistă.

Detalii pe larg despre efectele acestor tehnologii găsiți aici.

În același timp, operatorii împreună cu dezvoltatorii de software îi au în vedere și pe utilizatorii începători dar și pe cei care preferă mai mult jocurile de noroc clasice. De aceea, ei continuă să ofere pentru cei care joacă sloturi gratis o gamă largă de sfaturi, idei și variante de jocuri pe care să le încerce cu calm înainte de a lua cu asalt inovațiile tehnologice.

Pentru a putea înțelege mai bine viteza de dezvoltare a tehnologiei, vă recomandăm alte articole similare din același domeniu.

„Articol scris in parteneriat cu impulsQ GmbH”

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Alt HAIDUC în trafic: Tânăr din Suceava, prins conducând cu viteză prin Botoșani deși nu avea permis

Publicat

razie politisti radar amenda 3 1000x600.jpeg

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control la data de 16 aprilie 2024, pe drumul public din comuna Vârfu Câmpului, un autoturism condus de un tânăr, de 33 de ani, din județul Suceava, care circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce autovehicule, suspendată.

“Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Copila de 13 ani a fost găsită de polițiști noaptea trecută în municipiul Botoșani

Publicat

img 20240416 wa0013 859x600.jpg

Copila de 13 ani din Botoșani, căutată de familie a fost găsită, în cursul nopții, pe raza municipiului Botoșani. Aceasta a fost internată în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență.

Se continuă verificările pentru a stabili împrejurările în care minora a părăsit domiciliul.

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Știrea inițială: Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

VIDEO: Percheziții la Botoșani. Ce caută oamenii legii

Publicat

img 20240417 wa0000 926x600.jpg

Polițiștii din cadrul Politției Orașului Bucecea, cu sprijinul polițiștilor de ordine publică și a celor de la acțiuni speciale au pus in executare, in această dimineața 18 Percheziții domiciliare la persoane bănuite de braconaj piscicol din com. Varfu Câmpului, județul Botosani și comuna Hănțești județul Suceava.

Aproximativ 100 de forțe de ordine sunt angrenate în acțiune pentru probarea activității infracționale a persoanelor care efectuează pescuitul resurselor acvatice vii cu unelte ilegale (respectiv plase monofilament cu ochiul sub dimensiunile minime admise).

YouTube video

YouTube video


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Dacă o vedeți sunați la 112! O copilă de 13 ani din municipiul Botoșani a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Publicat

maria.jpg

Polițiștii botoșăneni au anunțat că efectuează verificări pentru localizarea unei minore, de 13 ani, din municipiul Botoșani, care astăzi, în jurul orei 12:00, a părăsit domiciliul, iar până în prezent nu a revenit.

BOBEICĂ NARCISA MARIA are următoarele semnalmente: aproximativ 1, 65 m înălțime, păr brunet lung, ochi negri.

Vestimentație: Blugi de culoare gri, hanorac, adidași albi, purta un ghiozdan de culoare neagră, cu model floral.

“Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.


Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe