Connect with us

EVENIMENT

Temperaturi ridicate și multe ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni, în perioada 29 august – 26 septembrie

Publicat

plaoie soare1

Administrația Națională de Meteorologie a publicat estimările valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele patru săptămâni.

Potrivit meteorologilor, până în 26 septembrie temperaturile vor fi în general mai ridicate decât data din calendar. În schimb, sunt prognozate ploi abundente, în special în zona de munte, dar și în regiunile nord-vestice.

Vă prezentăm prognoza meteo pe patru săptămâni, în intervalul 29 august – 26 septembrie

Săptămâna 29.08.2022 – 05.09.2022

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 05.09.2022 – 12.09.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi local excedentare în regiunile nordvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normal.

Săptămâna 12.09.2022 – 19.09.2022

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 19.09.2022 – 26.09.2022

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Programul de internship al Guvernului României: 150 de locuri disponibile pentru ediția 2024. Condiții și calendar

Publicat

programul de internship al guvernului româniei: 150 de locuri disponibile

Programul oficial de internship al Guvernului României va continua și în acest an, 150 de stagiari având șansa de a activa în instituțiile administrației publice centrale, în perioada 1 iulie – 30 august 2024.

Potrivit Guvernului, tinerii interesați de această oportunitate se vor putea înscrie pe platforma www.internship.gov.ro, în perioada 1 aprilie – 11 mai 2024.

Fiecare aplicant va trebui să își creeze un profil de candidat, iar Comisia de evaluare și selecție a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. PSD Cluj și-a validat majoritatea candidaților la alegerile locale. Au rămas 3 necunoscute

Publicat

img 20240323 wa0093 1.jpg

Consiliul Politic Județean al Partidului Social Democrat (PSD) din Cluj s-a întrunit la sfârșitul săptămânii trecute pentru validarea candidaților pentru funcțiile de primar în județul Cluj, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie.

”În urma unei analize atente a contextului politic și social din județul Cluj, precum și a discuțiilor ample desfășurate între reprezentanții partidului și membrii săi, Consiliul Politic Județean al PSD Cluj a stabilit…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Vremea în România în săptămâna 25 – 31 martie 2024: Ploi și instabilitate atmosferică, apoi temperaturi de vară. Prognoza meteo

Publicat

vremea în românia în săptămâna 25 – 31 martie 2024:

Vremea în România în săptămâna 25 – 31 martie 2024: Ploi și instabilitate atmosferică, apoi temperaturi de vară. Prognoza meteo. Ultima săptămână a lunii martie va fi una care aduce schimbări bruște de vreme.

Va fi o săptămână care începe cu ploi – posibil însemnate cantitativ, potrivit prognozemeteo.ro. Primele zile ale săptămânii 25 – 31 martie 2024 vor mai aduce episoade de instabilitate atmosferică. Apoi, în weekend, vom avea un episod consistent de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Mesajul premierului Ciolacu pentru polițiști, de Ziua Poliției: Să trateze cu maximă seriozitate lupta cu traficanții de droguri

Publicat

video: guvernul vrea să facă mai atractive posturile din mai,

Premierul României, Marcel Ciolacu, a avut un mesaj pentru Poliția Română, luni 25 martie. 

De ziua Poliției Române, Ciolacu le-a cerut polițiștilor să trateze cu maximă seriozitate lupta împotriva traficului de droguri. 

„Aş dori să remarc şi faptul că, odată cu avansul tehnologic şi cu democratizarea accesului la informaţii, infracţiunile evoluează şi se diversifică. România este o ţară deschisă, iar asta ne face expuşi la circuitele infracţionale…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe