Connect with us

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Teribil accident pe DN6 în Caraș-Severin, cu 2 microbuze și o mașină. Mai multe victime. A fost activat PLANUL ROȘU

Publicat

Un accident rutier a avut loc, vineri după-amiază pe DN 6, în județul Caraș-Severin. În evenimentul rutier au fost implicate două microbuze și un autoturism, iar în urma impactului cinci persoane au fost transportate la spital.

Vezi și Accident pe autostrada A1 Sebeș- Sibiu, între un camion și un autoturism. Trafic blocat pe ambele sensuri de circulație

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul s-a produs pe DN 6, la intrare în localitatea Teregova s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, dintre care 2 cu capacitatea 8+1 locuri.

UPDATE 4: Teribil accident pe DN6 în Caraș-Severin, cu 2 microbuze și o mașină. BILANȚUL VICTIMELOR

Potrivit ISU Caraș-Severin, la ora ora 13:46 prin SNUAU-112, dispeceratul ISU Caras-Severin a fost anunțat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 6, localitatea Teregova, cu implicarea a două microbuze și a unui autoturism. Având în vedere numărul potențial mare de victime, s-a pus in aplicare Planul Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

Citește și FOTO: Accident mortal în Caraș-Severin. Un camion s-a răsturnat în râpă. O persoană a murit și alte două au fost rănite

În cele trei mijloace de transport se aflau, în total, 23 de persoane ( 1 microbuz – 13 minori și 3 adulți; 1 microbuz – 5 adulți; 1 autoturism – 2 adulți). În urma accidentului, 10 persoane au necesitat îngrijiri medicale (dintre care, 9 adulți și un minor aflat în stop-cardiorespirator), șase dintre acestea fiind transportate ulterior la spitalele din Caransebeș și Reșița (5 adulți și un minor).

Citește și: Cinci persoane, dintre care doi copii, rănite într-un accident pe o șosea din Caraș-Severin. Trafic BLOCAT

Toate persoanele implicate în accident au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul intervenției. Copiii au fost preluați de un microbuz pus la dispoziție de un club sportiv din județul Mehedinți.
Începând cu ora 16:00 a încetat aplicarea măsurilor Planului Roșu de Intervenție la nivelul județului Caraș-Severin.

au fost alocate la caz următoarele resurse:
– echipajul aeromedical SMURD Caransebeș;
– 4 ambulanțe SMURD tip B2, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, 2 autospeciale pentru descarcerare și 1 autospecială pentru stins incendii din cadrul a patru subunități de intervenție ale ISU Caras-Severin;
– 6 ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Caras-Severin.

UPDATE 3:

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență 6 dintre persoanele care au suferit leziuni au fost transportate la unitățile spitalicești din Caransebeș și Reșița, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Minorul aflat în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD si a fost transportat la UPU Reșița.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, din primele cercetări, un microbuz condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din județul Teleorman, care transporta 15 persoane, circula în direcția Caransebeș, iar la intrare în localitatea Teregova, la km 419, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism 8+1 locuri, în care se aflau 5 persoane, inclusiv șoferul, bărbat de 38 de ani.

10 persoane primesc îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportate la spital în funcție de starea acestora.

În accident au fost acroșat un alt treilea autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani din județul Timiș, care circula în direcția Orșova Caransebeș.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE 2: Precizările ISU Caraș-Severin

23 de persoane implicate ( un microbuz cu 5 persoane adulte, un  autoturism cu 2 persoane adulte și un microbuz cu 16 persoane – 13 minori si 3 adulți).

UPDATE: Potrivit ISU Caraș-Severin în cele 3 mijloace de transport, se aflau, în total, aproximativ 25 de persoane. Zece dintre acestea primesc îngrijiri medicale la fața locului iar pentru o persoană se efectuează manevre de de resuscitare, respectiv unui copil.

accident dn 6 caras severin3

Din primele date, 2 persoane au rămas încarcerate într-unul dintre cele 2 autoturisme 8+1, mai multe persoane fiind rănite.

În acest moment, traficul rutier în zonă este blocat, iar echipajele de intervenție acționează pentru salvarea victimelor și deblocarea părții carosabile.

accident grav dn 6 carasa severin

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii au intervenit în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

accident grav dn 6 caras severin1

La fața locului, salvatorii au intervenit pompierii cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

Citește Romania24.ro pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

FOTO. 192 de tineri au absolvit astăzi Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca

Publicat

absolventi scoala de politie 11.jpeg

Un număr de 192 de tineri au absolvit, vineri, cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, specializarea Ordine Publică.

Tinerii absolvenți își vor începe cariera de polițiști luni, 29 aprilie, la unitățile teritoriale, conform repartiției. Din cea de-a 23-a promoție de elevi au făcut parte 30 de femei și 162 de bărbați.

agenti de agențiagenti de agenți

La ceremonia de la Școala de Agenți de Poliție în cadrul căreia noii polițiști au depus…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Viorel Băltărețu: Clujul e întârziat în dezvoltare. Cu 15 până la 20 de ani

Publicat

viorelbal.jpg

“Un Cluj sănătos economic înseamnă că toți locuitorii lui au, datorită locului de muncă sau afacerii proprii, o viață tihnită: o locuință, un salariu decent, economii. Apoi, mai înseamnă ca au parte de servicii publice de calitate, de la infrastructură, salubritate, sănătate și educație, până la mediu și funcționari care îi tratează cu respect. Asta e departe de a fi realitatea Clujului de azi. Orașul nostru a fost lăsat să se dezvolte inegal, fără o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

lulea marius 1024x646 1 2.jpg

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să asigure transparență deplină în privința afacerilor ce vor fi încheiate cu reprezentanții Emiratelor Arabe Unite (EAU).

Pe această cale, îi solicităm premierului Ciolacu să informeze opinia dacă are intenția să concesioneze afaceriștilor din Emirate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

04 1 e1714137327306.png

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente internaționale savuroase, iar lineup-ul vibrant de DJ te invită la dans și multă distracție. Tot în Iulius Parc vei descoperi și o lume a experimentelor captivante în cadrul Argo Fest, eveniment științific dedicat pentru întreaga familie.

argoargo

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe