Connect with us

EVENIMENT

Teribil accident pe un drum din Iași: O mașină a intrat într-un cap de pod. Au fost anunțate trei victime, una decedată

Publicat

iasi accident5

Teribil accident în județul Iași după ce o mașină scăpată de sub control a intrat violent în bara de protecție. Au fost anunțate trei victime, dintre care una decedată.

Potrivit ISU Iași, accidentul s-a produs în localitatea Mircești, județul Iași.

UPDATE: Teribil accident în Mircești – Iași: Precizările polițiștilor

„La data de 4 august 2022, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pașcani au fost sesizați despre un accident rutier soldat cu victime omenești, produs pe raza comunei Mircești.

Citește și FOTO: Cumplit accident pe DN 2 în Iași. Un copil și-a pierdut viața după un impact violent între un autoturism și un TIR

Din cercetările efectuate până în prezent s-a constatat faptul că în accident a fost implicat un singur autoturism, condus de un bărbat de 63 de ani.

În urma accidentului, șoferul a fost rănit, iar o femeie, pasageră în autoturism a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate.”

UPDATE 3: Persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară, începând cu ora 09.40 a fost declarat decesul victimei.

UPDATE 2: Șoferul autoturismului, bărbat de sex masculin, 61 de ani, a fost transportat cu echipajul Echipajul de Prim Ajutor la spital.

UPDATE ora 09.00: Victima de sex feminin a intrat în stop cardio-respirator și se efectuează manevre de resuscitare.

iasi accident (3)

Din primele informații, un autoturism scăpat de sub control a intrat în bara de protecție.

Au fost anunțate trei victime.

iasi accident4

Din primele informații o persoană este inconștientă (pasager spate).

La locul accidentului acționează Secția de Pompieri Pașcani cu un echipaj de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor calificat.

Citește și FOTO: GRAV accident într-o localitate din Iași: 9 victime. Impact între un microbuz și o camionetă

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Primăria Zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea trotuarelor și a spațiilor interioare. Cât au costat

Publicat

primăria zlatna a cumpărat două mașini pentru măturarea și aspirarea

Trotuarele și parcările Zlatna, dar și spațiile interioare din Hala agroalimentară, Casa de cultură sau sala de evenimente din oraș vor fi măturate și aspirate cu ajutorul a două noi utilaje cumpărate recent de către Primărie. Cele două mașini de măturat-aspirat și frecat aspirat au costat circa 25.000 de euro. 

Primăria Zlatna a cumpărat recent, prin intermediul platformei SEAP, o mașină de măturat-aspirat și o mașină de frecat-aspirat.

Mașina de măturat-aspirat…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în Alba Iulia, Abrud și alte localități din Alba. Lucrări programate până în 5 aprilie

Publicat

electrica (deer): Întreruperi de curent în alba iulia, abrud și

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud anunță programul lucrărilor de mentenanță. Din cauza acestora, vor fi întreruperi de curent în mai multe localități din județul Alba.  

Furnizarea energieie electrice va fi întreruptă temporar pe străzi din Alba Iulia, Abrud, dar și din alte localități din județ.

Întreruperi programate la energie electrică în localități din județul Alba

Marți, 26 martie

  • Alba Iulia, străzile Horezu, Vidra…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Copilul de 11 ani aflat pe TROTINETĂ, lovit de o mașină pe trecere de pietoni în Cluj-Napoca, a fost dus la SPITAL

Publicat

trotineta.jpg

Un accident rutier s-a produs, luni dimineață în jurul orei 08.00, la intersecția P-ței Ștefan cel Mare cu str. Posada. Un copil de 11 ani, aflat pe trotinetă, a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Ulterior, acesta a fost dus la spital.

„Din cercetările preliminare s-a constatat că un minor de 11 ani, aflat pe o trotinetă, s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Lovitură pentru Gheorghe Funar. BEC a respins protocolul Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului” (”Sfânta Geție”)

Publicat

funar bun e1711356268849.jpg

Biroul Electoral Central (BEC) încurcă planurile politice ale fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, președintele Partidului România Noastră, pentru alegerile comasate din 9 iunie. Acesta a depus protocolul de constituire a Alianței Electorale ”Grădina Maicii Domnului”, care are denumirea prescurtată de ”Sfânta Geție”, ”numele sub care a fost cunoscută în Antichitate Țara Primordială”, dar documentul a fost respins de BEC.

Potrivit lui Gheorghe…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe