Connect with us

ACTUALITATE

Tesla deschide la VIVO! prima stație de încărcare rapidă din Cluj-Napoca

Publicat

statie incarcare tesla vivo 2.jpg

Compania americană Tesla a deschis luna aceasta, în parcarea VIVO! Cluj-Napoca, prima stație de încărcare rapidă din Cluj-Napoca, aceasta fiind a șaptea stație Supercharger din România. La VIVO! Cluj-Napoca, Tesla va opera cu șapte unități de încărcare.

📷 vlad cupşa ◘ http://komiti.media/

Parteneriatul cu Tesla face parte din strategia ESG a companiei şi contribuie la dezvoltarea comunității locale. Utilizarea mașinilor ‘verzi’ se află pe un trend ascendent în România, iar noi ne bucurăm că putem oferi suport proprietarilor actuali şi viitori de mașini electrice din Cluj-Napoca ” declară Fulga Dinu, Country Manager CPI…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Neanderthalienii vânau elefanți și de 13 tone! Ce metodă foloseau și cum gestionau așa o imensă cantitate de carne

Publicat

neanderthalienii vânau elefanți și de 13 tone! ce metodă foloseau

În urmă cu 125.000 de ani, neanderthalienii vânau elefanți cu adevărat imenși – de două ori mai mari decât elefanții africani de astăzi, cu o greutate și de 13 tone și cu înălțime a umerilor de 4 metri.

În ciuda acestei dimensiuni impresionante, neanderthalienii erau capabili nu doar să-i vâneze, dar și să gestioneze o așa cantitate imensă de carne, arată un studiu publicat recent și citat de CNN.

„Neanderthalienii erau capabili să gestioneze cantități uriașe de hrană”, nu doar cea provenită din vânătoarea de cai, vite sau cerbi, a declarat Wil…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Autoritățile din România și din mai multe țări au destructurat grupul de hackeri HIVE, după 6 luni de monitorizare

Publicat

autoritățile din românia și din mai multe țări au destructurat

Gruparea de criminalitate cibernetică HIVE a fost destructurată într-un efort coordonat al autorităților din Canada, Franța, Germania, Irlanda, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Portugalia, România, Spania, Statele Unite ale Americii și Suedia.

”Europol a sprijinit autoritățile germane, olandeze și americane în eliminarea infrastructurii prolificului ransomware HIVE.

Oamenii legii au identificat cheile de decriptare și le-au împărtășit cu multe dintre victime, ajutându-le să recâștige accesul la datele lor fără a plăti infractorii cibernetici”, se arată în comunicatul Europol, citat de DNSC.

Autoritățile au monitorizat în…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Planeta Jupiter, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Cea mai recentă imagine publicată de NASA

Publicat

planeta jupiter, așa cum nu ai mai văzut o niciodată! cea

NASA a publicat pe contul de Instagram o imagine spectaculoasă cu planeta Jupiter, realizată de sonda spațială Juno.

Imaginea, realizată de la o altitudine de 18.906 kilometri, prezintă în detaliu furtunile din emisfera nordică a lui Jupiter și așa-numiții „nori jovieni”, norii grei formați în atmosfera superdensă a planetei.

„Cu o atmosferă compusă în special din hidrogen și heliu, Jupiter – a cincea planetă a sistemului solar – nu are o suprafață propriu-zisă, dar poate avea un nucleu ascuns sub straturile sale atmosferice.

În interiorul…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Proiect de peste 2 milioane de lei, pentru MODERNIZAREA iluminatului public în Florești. Ce STRĂZI sunt vizate

Publicat

proiect de peste 2 milioane de lei, pentru modernizarea iluminatului

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook, referitor la un nou proiect câștigat, care e în valoare de peste 2 milioane de lei. Acesta vizează modernizarea sistemului de iluminat public pe bază LED pe străzile comunei Florești (etapa 2).

„Agenția Fondului de Mediu ne-a aprobat încă un proiect pentru modernizarea sistemului de iluminat public. Contractul de finanțare a fost semnat săptămâna trecută, astfel obiectivele de eficientizare și reducere a costurilor administrației locale sunt în curs de realizare. Finanțarea va asigura înlocuirea corpurilor de iluminat învechite cu sisteme noi pe bază…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe