Connect with us

ACTUALITATE

Timeea, artistă și mamă din Cluj, pune Universul pe căni, agende, tablouri și accesorii. Arta mandalei: E terapie, nu meserie

Publicat

befunky collage1 scaled e1669402563649.jpg

Timeea este o artistă handmade din Cluj-Napoca, totodată mamă a 3 copii, care pictează Universul pe produse de tot felul, de la căni, ceasuri și agende, la accesorii și chiar pereți. A început să facă mandale folosind tehnica string art și dot art (cu ață și cuie, respectiv cu puncte din acrilice) în urmă cu aproximativ 2 ani, ca o formă de terapie atât pentru ea, cât și pentru băiatul ei cu autism. Pagina sa de Facebook, Art Passion by Timeea de Candia și participarea la Art & Handmade Fair sunt rezultatul încurajărilor prietenilor și familiei, care au susținut-o de la bun început. Drept recunoștință,…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Urmăriți Romania24.ro și pe Google NewsDacă ți-a plăcut articolul:


ACTUALITATE

Adolescenta din municipiul Botoșani, dată dispărută de familie, a fost găsită de polițiști

Publicat

1675850256 fata1.jpg

Elena Străchinaru, fata de 13 ani din Botoșani, căutată de familie, a fost identificată de către polițiști și a fost internată într-un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu.

Amintim că polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, de 13 ani, din municipiul Botoșani a părăsit în mod voluntar domiciliul, la data de 7 februarie a.c., în jurul orei 21:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Urmăriți Botosani24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe…

Citește mai mult pe Botosani24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Un fotbalist ivorian, uluit de ce a găsit în România: „O spun pentru prima oară”

Publicat

un fotbalist ivorian, uluit de ce a găsit în românia:

Youssouf Kamara a vorbit despre perioada petrecută în România.

Fostul fotbalist, trecut pe la FC Argeș, Pandurii Târgu Jiu și CSMS Iași, dezvăluie că a rămas impresionat de ceea ce-a găsit în țara noastră.

„Impresii după șederea în România? O spun pentru prima oară de când am jucat acolo. A fost o experiență grozavă pentru mine. Mi-a plăcut țara, mai ales Piteștiul, mi-a plăcut și mâncarea”, a spus Kamara pentru Gazeta Sporturilor.

„Nu credeam că voi găsi o țară atât de primitoare, o țară care are o anumită istorie în spate. Sper să…

Citește mai mult pe Spotmedia.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Intervenții pe drumurile din județul Hunedoara, în ultimele 24 de ore

Publicat

intervenții pe drumurile din județul hunedoara, în ultimele 24 de

În ultimele 24 de ore s-au desfășurat mai multe intervenții de deszăpezire pe drumurile județene din județul Hunedoara, a informat miercuri dimineață Consiliul Județean.

Potrivit Consiliului Județean Hunedoara, în data de 7 februarie, intervalul orar 08.00 – 20.00, au continuat intervențiile pe drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

Au fost monitorizate comenzile lansate de CJ Hunedoara pentru curățarea unor sector de drum și prevenirea formării de polei.

Totodată, au fost preluate apeluri din partea Poliției, a primăriilor și a cetățenilor care au solicitat intervenția cu material…

Citește mai mult pe Ardeal24.ro

Citește mai departe

ACTUALITATE

Tradiții și obiceiuri de la Cluj. „Supușenia” norei în casa socrilor. „Rămâi, maică, sănătoasă”

Publicat

traditii cluj soacra maritis.jpg

Pe vremuri, plecarea tinerei mirese din casa părintească presupunea întotdeauna ruperea de viața tihnită de la părinți și pierderea dragostei materne.

Asta din cauză că „pă noră nime’ n-o mai ninerește. Amu’ trebe să tacă, să lucre șî să facă voia noilor părinț’ ”, spun oamenii satului, potrivit specialiștilor de la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Cluj.

Tradiții și obiceiuri de la Cluj. „Supușenia” norei în casa socrilor

Astfel, părerea de rău și tristețea vin din neadaptarea la o nouă locuință lipsită de trecut și de…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe