Connect with us

EVENIMENT

Timiş: Dosar penal şi amenzi după o înmormântare cu zeci de participanţi, lângă Timişoara

Publicat

Poliţiştii timişeni au aplicat, sâmbătă, mai multe amenzi şi au întocmit un dosar penal, în urma unei înmormântări la care au participat câteva zeci de persoane, într-un cimitir din localitatea Chişoda, limitrofă Timişoarei.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş, au fost amendaţi atât organizatorul înmormântării, cât şi mai mulţi participanţi, identificaţi în urma vizionării unor imagini care au fost postate pe o reţea de socializare.

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, în urma vizionării unor imagini postate pe o reţea de socializare, din care reieşea că, în interiorul cimitirului din localitatea Chişoda, se desfăşoară o slujbă religioasă de înmormântare la care participă un număr mare de persoane. Deplasându-se la faţa locului, au constatat că evenimentul religios se încheiase, dar, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat organizatorul evenimentului, pe care l-au sancţionat cu amendă de 10.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020. De asemenea, poliţiştii au reuşit identificarea a 12 participanţi la eveniment, care au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de câte 500 de lei”, a precizat IPJ Timiş.

Totodată, s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

„Urmează ca, în cursul cercetărilor, să fie identificate toate persoanele care au participat la acest eveniment”, a menţionat Biroul de presă al Poliţiei Timiş. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Șofer din Alba Iulia, prins de polițiști băut la volan, pe strada Vasile Goldiș din municipiu. Ce alcoolemie avea

Publicat

1661340683 politia etilotest noaptea.jpg

Un bărbat de 37 de ani din Alba Iulia este cercetat de polițiști după ce a fost prins în timp ce conducea o mașină, fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 martie 2024, în jurul orei 03:45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au depistat un bărbat de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

A condus o mașină neînmatriculată, pe o stradă din Vințu de Jos. Tânăr de 24 de ani din Sebeș, cercetat de polițiști

Publicat

a condus un autoturism cu 0,82 mg/l alcool „la bord”.

Un tânăr de 24 de ani din Sebeș este cercetat de polițiști după ce a fost prin în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe o stradă din Vințu de Jos. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 martie 2024, în jurul orei 13.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Cimitirului din Vințu de Jos, de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Șofer din Stremț, testat pozitiv la substanțe psihoactive. A fost oprit de polițiști pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

Șofer din stremț, testat pozitiv la substanțe psihoactive. a fost

Un tânăr de 29 de ani din comuna Stremț, care conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Alba Iulia, a fost testat pozitiv la substanțe psihoactive de polițiștii rutieri din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 15 martie 2024, în jurul orei 21:30, polițiștii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acționau pe strada Ștefan cel Mare din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 29 de ani, din comuna Stremț, județul Alba.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Grevă de avertisment în 30 de primării de comune din județul Cluj. Exces de zel din partea angajaților

Publicat

greva scor.jpeg

Angajații din 30 de primării de comune din județul Cluj vor declanșa, luni, între orele 11-13, o grevă de avertisment cu încetarea activității, care va avea loc zilnic, iar în restul programului de lucru se vor afla în grevă japoneză cu exces de zel.

Președintele Sindicatului Național Solidaritatea Comunelor și Orașelor din Românie (SCOR), Dan Cârlan, a declarat, duminică, pentru Cluj24 că locuitorii din aceste comune care se vor prezenta la ghișeele…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe