Connect with us

EVENIMENT

Timp de aşteptare de 80 de minute pentru camioanele care intră în România prin Vama Giurgiu

Publicat

Arhivă foto

Camioanele care intră în ţară, miercuri, 18 ianuarie 2023, prin Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu au de aşteptat 80 de minute, iar cele care ies din ţară, 50 de minute, iar conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) a hotărât suplimentarea personalului de control pe ambele sensuri.

Astfel, poliţiştii de frontieră au suplimentat numărul arterelor de control pentru autocamioane la cinci pe sensul de intrare în România şi la patru, pe sensul de ieşire.

„Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare mai ridicată pe sensul de intrare în ţară la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ. Pentru fluidizarea traficului, au fost suplimentate arterele de control şi numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Raluca Dumitrache.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.400 de camioane, şapte sute de autoturisme şi patru mii de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară, aproximativ 1.500 de camioane, cinci sute de autoturisme şi 3.700 de persoane.

Traficul prin PTF Giurgiu la autoturisme se desfăşoară în condiţii normale pe câte patru artere de circulaţie, atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe sensul de ieşire din ţară, iar timpul de aşteptare este de zece minute, pe ambele sensuri de circulaţie. AGERPRES

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *





Urmăriți Romania24.ro și pe Google News



Dacă ți-a plăcut articolul:


EVENIMENT

Cum a rămas o femeie din Aiud fără bani și bijuterii prin ”Metoda Colindul”. Două persoane au fost trimise în judecată

Publicat

cum a rămas o femeie din aiud fără bani și

Două femei au fost trimise în judecată, după ce au pus în scenă o metodă de furt la Aiud. Este vorba despre o metodă folosită în preajma sărbătorilor. Dosarul a primit undă verde, din partea magistraților Judecătoriei Aiud. 

Mai exact, în data de 19 aprilie 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au trecut dosarul de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Cele două femei au acționat la începutul lunii decembrie a anului 2021. Acestea au intrat în casa…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

VIDEO. Emil Boc: Lucrările la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă, în prag de finalizare. La ce stadiu e Valea Chintăului

Publicat

strada g verdi.jpg

Lucrările de modernizare la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă sunt în prag de finalizare, anunță primarul Emil Boc. De asemenea, continuă lucrările și la strada Valea Chintăului.

Investițiile în modernizarea acestor artere se ridică la 31 milioane de euro.

Emil Boc: Lucrările la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă, în prag de finalizare. La ce stadiu e Valea Chintăului

Pentru străzile G. Verdi, V. Seacă și V. Chintăului au fost realizate…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până în 14 mai. Acte necesare, calendar probe, condiții pentru candidați

Publicat

admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Până în 14 mai, candidații care doresc să devină agenți de poliție pot transmite cereri de înscriere. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Admiterea se organizează în perioada aprilie – iulie. Cererile de înscriere se trimit la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă prin e-mail la IPJ, compartiment resurse umane)…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

EVENIMENT

FOTO: Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică de la Galda de Jos va fi modernizat. Valoarea lucrărilor

Publicat

foto: centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la galda

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) din Galda de Jos va fi modernizat și transformat în Centru de Abilitare și Reabilitare (CABR). Investiția de peste 15,6 milioane de lei vizează, printre altele, scăderea consumului anual de energie convențională, utilizarea energiei din surse regenerabile, asigurarea serviciilor de calitate în condiții de siguranță și creșterea gradului de confort a persoanelor adulte cu dizabilități instituționalizate. 

Direcția…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe